подскажете ми малко

StronG™

01.09.06
20:05

Значи, няма да мога да тренирам 1 месец, обаче ще мога да си пия добавките.Вьпроса ми е да помпам ли всеки ден лицеви опори и там сещате се, упражненията в домашни условия.Че ще спадна това ми е ясно, но вьпроса е да не е много. Според вас да си помпам ли или просто да си почивам, пьк посля да наваксвам ?

01.09.06
20:23

За 1 месец съвсем малко се спада според мен. Ако правиш пък лицеви опори, набирания и т.н. дори можеш да дръпнеш напред. Само не прекалявай де, всеки ден не е нужно.

StronG™

01.09.06
20:29

ясно, мерси :wink:

02.09.06
00:45

[quote author=“StronG™”]ясно, мерси :wink:

Зависи колко натоварваш мускула но му трябва от 2 до 6 дена да се въстянови в зависимост от натоварването.

StronG™

02.09.06
01:27

[quote author=“vanisher”][quote author=“StronG™”]ясно, мерси :wink:

Зависи колко натоварваш мускула но му трябва от 2 до 6 дена да се въстянови в зависимост от натоварването

Ами, намислил сьм го всеки ден по 100-тина лицеви,още толкова коремни,набираниа 50-тина и с дьмпелите няколко серии за бицепс и трицепс.Колкото да потдьржам сегашната форна
П.П. междо другото гледах фитнес мания с Кирил В. и той каза, че най здравия мускул това е задника :shock: а аз си мислех,че е гьрба

02.09.06
10:13

Прочети в сайта, има доста информация за това.

MA

02.09.06
10:23

Означава ли тва ,което казахте ,че ако спрете да тренирате спадате.
Примерно ако сте тренирали 5-6 години и сте доста широки и големи, ако спрете - спадате ?

02.09.06
10:31

[quote author=“martu6”]Означава ли тва ,което казахте ,че ако спрете да тренирате спадате.
Примерно ако сте тренирали 5-6 години и сте доста широки и големи, ако спрете - спадате ?

Ако не даваш на мускула импулсите  от тренировките ,той постепенно се връща в изходна позиция.

02.09.06
13:03

[quote author=“StronG™”]Значи, няма да мога да тренирам 1 месец, обаче ще мога да си пия добавките.Вьпроса ми е да помпам ли всеки ден лицеви опори и там сещате се, упражненията в домашни условия.Че ще спадна това ми е ясно, но вьпроса е да не е много. Според вас да си помпам ли или просто да си почивам, пьк посля да наваксвам ?

Напримерно в един ден можеш да правиш Лицеви+Кофички на легло или на маса за Гърди+Трицепс .... Па после Набирания за Гръб ако имаш некаде наблизо лостове ... Варианти много на сайта

02.09.06
14:13

Виж, ако си имал леко маса с релеф. Правена за 2-3 години, от 1 месец, абсолютно нищо няма мръдне. /гаранте/ Само си пазиш добро хранене, без прекаляване с бързи въгл. и си тип топ.

А ако ще тренираш на лостове, просто тренирай гръб и гърди по 1 път на седмица и бягай нещо за крака. /сериозни терн. по 1 час/  Така, че мускулната да ти минава за ден макс 2.

Даже няма да е нужно да взимаш добавки, ако си ядеш добре.

StronG™

02.09.06
17:28

[quote author=“northshore`”]Прочети в сайта, има доста информация за това.

Чел см из сайта доста, може би повече от теб :wink:  Но ме интересува вашето мнение :)

04.09.06
19:11

От друга гледна точка и 1 година да ти се наложи да прекъснеш не виждам какъв е проблемът. Ако си състезател да, но културизмът за любители не трябва да стои на първо място пред личния живот...поне според мен. С други думи, какво ти пука за няколко кг минус, всичко се наваксва.

StronG™

04.09.06
23:10

[quote author=“Mr_Muskul”]От друга гледна точка и 1 година да ти се наложи да прекъснеш не виждам какъв е проблемът. Ако си състезател да, но културизмът за любители не трябва да стои на първо място пред личния живот...поне според мен. С други думи, какво ти пука за няколко кг минус, всичко се наваксва.

Еми, пука ми защтото с хубаво тяло самочувствието се повишава :roll: 
П.П. да, личния живот е на 1-во място  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1