Кисело мляко ?

Прескочи до:

08.11.07
21:14

Е погледнато реално, аз по-добре балансирана храна от киселото мляко не знам ...  Тия 4г. въглехидрати от лактоза на 100гр. ще ги усетите друг път. Пък да не говорим, че бактериите, които се съдържат в него изключително помагат за разграждането и.

09.11.07
07:22

казано от emzo на 02.09.06, 23:26:

[quote author=“djpetko”]Ами ако не приемаме въобще млечни продукти от къде калций ? :roll:
Само от в някой бобови храни го има,но е доста по трудно усвояем от животинския такъв...

Сирене и извара, никой не казва, че трябва да ги изключиш напълно, просто се ибягват заради наличието на лактоза.

ХА ХА ХА ХА  в  изварата  има ли лактоа  бе??? а???  изварата  е  една от наи важните  храни за  сваляне !!

ИВ

09.11.07
20:41

Не се плашете толкова от лактозата.

10.11.07
07:52

брутално, купих си Сойа Дринк, дори не пише мляко някъде, не е лошо на вкус, но съдържа захар, което направо ме застреля. 2.5гр въглехидрати на 100мл от кафява захар... предпочитам си лактозата !!!

30.01.08
17:49

Здравейте! :)
Съвсем случайно попаднах но...
Прочетох коментарите на всички и ми стана мн мн интересно и реших да впиша и моето мнение, но не разбрах точно закакво спорите.Дано съм разбрал правилно.
Значи аз отскоро започнах НВД, като за закуска ям мляко с мюсли,+плод.Обаче тренирам сутрин и затова ми е нужна бърза енергия.
Много съм доволен от диетата, независимо че ям мляко. Нямам излишни мазнини за топене, но ми хареса това че преустроих организма си да използва мазнините за енергия. А както всички знаем мазнините са предпочитаното гориво, а не ,както някои смятат(в това число големи фармацефтични компании,МАК-ДОНАЛДС и много много други фирми в хранителната индустрия), въглехидратите. Гледам на ден да приемам около 100гр.(тежа 86кг.) въглехидрати само от плодове, зеленчуци, мляко и млечни продукти, и успявам чесно казано. :) Мисля, че няма смисал от някакви АНИМАЛ ПАКОВЕ и други(няма нищо по-хубаво от храната), но всеки има право на избор.Та мисълта ми е, че организма има нужда от ВЪГЛЕХИДРАТИ около 1гр на кг телесно тегло, нужни за да произведее достатъчно хормона ИНСУЛИН, който от своя страна спомага за окисляването на мазнините, а ние нали това изкаме. Но разбирасе всеки организъм е различен и има предпоставки към едно, а недостатъци към друго.Така че на едни може да се отрази много много добре (както на мен),а на други не.Всичко е строго индивидуално и именно за това не смятам да взимам отношение и да ви съветвам(не съм чак толкоз компетентен, че да говоря за хора които не съм виждал и не познавам), просто давам и своето мнение по въпроса, но всеки трябва да знае, че докато не опита няма как да разбере!  ;)

Успех и до нови срещи ! :)

Мнението беше редактирано от Mr.Pump на 31.01.08 12:03.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1