Въпрос за Христомир Христов

MA

02.09.06
10:46

С кво го е правил тва тяло.Само с хранителни добавки или е използвал и химия ?
Интересно ми е да разбера?

SE

02.09.06
11:17

хахахаха с ядене той даже и хр добавки не взема базик!Мн ясно че е вземал химия няма кулурист който не е вземал

LU

02.09.06
11:49

[quote author=“SeLeCt”]хахахаха с ядене той даже и хр добавки не взема базик!Мн ясно че е вземал химия няма кулурист който не е вземал

Разбрах че Христомир Христов е отказал,от профи картката си!А познаите защо?!

02.09.06
11:50

що?

02.09.06
11:53

[quote author=“weenie”]що?

щот може да не иска да зима химия сигурно

02.09.06
12:00

xaxaxa…щото иска да сабере още пари при аматьорите и чак тогава пи протата а не щото не искал да зма химия! ти да не мислиш че сега не зима?

NI

02.09.06
12:32

Абе какво само се самонавивате,такова тяло без химия не може,няма такова нещо като натурален билдър и Христомир Христов не е изключение

02.09.06
12:33

[quote author=“weenie”]xaxaxa…щото иска да сабере още пари при аматьорите и чак тогава пи профитата

Веднъж отказал се от профи карта ако не се лъжа няма право повече да излиза на профи сцена!

Човека предпочита да е световен сред аматьорите отколкото никой сред професионалистите.Съвсем нормално е това му желание.

02.09.06
12:59

[quote author=“martu6”]С кво го е правил тва тяло.Само с хранителни добавки или е използвал и химия ?
Интересно ми е да разбера?

Много ясно че е зимал ... А и добавките които зима сега не са никак евтини ... А относно картата се е отказал .... Така вместо да е последен в града ще е първи в селото ако така мога да се изразя  :wink:

[quote author=“ivan.shishmanov”]Човека предпочита да е световен сред аматьорите отколкото никой сред професионалистите.Съвсем нормално е това му желание.

Освен това каза, че не иска да си рискува здравето толкова, просто не си заслужавало.

02.09.06
17:40

[quote author=“Ayo”][quote author=“weenie”]що?

щот може да не иска да зима химия сигурно

муахахахаха щях да падна от стола като го прочетох това
+тва мн скъпо излиза да си профи а в бг от културизъм не се искарват пари :)

SA

02.09.06
17:45

една от причините Христомир да се откаже са парите до колкото знам му е приключил договора с спонсора му и не го е подновил или може би по вярното е те не са искали.Другата причина е егото му все пак при професионалистите той е един след последните никой не го знае а при аматьорите е Световен шампион това дори той си го признава в едно интервю.Иначе на въпроса такова тяло без химия не може!!!

JI

02.09.06
21:30

що говорите глупости ве първи в село последен в града дрън дрън Хрисотмир при протата имаше огромни шансове та на първото си съзтезание с големите беше или 7 или 8 не помня точно НА 1 вото И то не беше оценен правилно спокойно 3 места по нагореможеше да се класира
вообще нее заради това че е нямал шанс напротив имаше и то огромен!
Други са причините .

02.09.06
22:09

и какви са де...

02.09.06
22:27

[quote author=“weenie”]и какви са де...

Момчил не иска да плаща разходите на професионалист! Не че не може, просто не иска!

02.09.06
23:06

е тва е много гадно така да зависиш от спонсора си...аз пак чух че се е преместил при тоя на universal, нз как се казва.

02.09.06
23:07

Едва ли има добро бъдеще при професионалистите с този ръст. А и разходите по подготовката кой ще ги плаща?

02.09.06
23:38

[quote author=“weenie”]е тва е много гадно така да зависиш от спонсора си...аз пак чух че се е преместил при тоя на universal, нз как се казва.

Карабибера се казва, да при тях се върна, той си беше там и преди! Да му пожелаем успех!!!

02.09.06
23:43

да бе знам че му е някво сложно името, ама нз как е точно.
е той сега като се е отказал от профи картата, може ли да земе пак такава след няколко години?

[quote author=“weenie”]да бе знам че му е някво сложно името, ама нз как е точно.
е той сега като се е отказал от профи картата, може ли да земе пак такава след няколко години?

Не. До тук беше с профи сцената.

04.09.06
14:08

Той си е направил сметката. При аматьорите му е бъдещето.

RE

04.09.06
18:12

[quote author=“diksi”]Той си е направил сметката. При аматьорите му е бъдещето.

Да, за съжаление е нисък и това му пречи.Ако беше с поне 10 см по-висок щеше да е друго.За Професионалист като гледам така поне 1,80-1,85

04.09.06
18:18

[quote author=“realityman”] поне 1,80-1,85

:shock:  Ехее кво направи  бе човек :) колко от професионалистите са над 185 см ? Ти изкара долната граница 180.  По твоите критерии маи и Рони и Кътлар не стават за професионалисти  :lol:

04.09.06
20:41

Според мен пък това че е нисък му беше плюс :) ако си висок за да направиш балансирана и добре развита мускулатура трябва да си поне 120 кила :)

LU

04.09.06
20:49

Момчета момчета вие са уляхте!Отказал са е щото отишал на някво състезание в америка и с извинение направо са настрали,купували храна от някви супермаркети денонощни и топлили в микровалнови,направо било пълна мизерия!Нормално е човека да се откаже колкото и добър да е,все пак парите са си пари,а в професионалния културизъм трая да си милионер за да се състезаваш на ниво!а и да не забравяме че само тези дето са сред първите зимат пари,остваналите духат и работят разни мизерни работи!
а као си е прва,като е нисък стои много по масивен на сцената щото ръста оказва значние,и тои и без това човека явно си има ген,ае можеше да влезе и в десетката на олимпия с достатачно пари ама аиди...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1