02.09.06
10:46
С кво го е правил тва тяло.Само с хранителни добавки или е използвал и химия ?
Интересно ми е да разбера?
02.09.06
11:17
хахахаха с ядене той даже и хр добавки не взема базик!Мн ясно че е вземал химия няма кулурист който не е вземал
02.09.06
11:49
[quote author=“SeLeCt”]хахахаха с ядене той даже и хр добавки не взема базик!Мн ясно че е вземал химия няма кулурист който не е вземал
Разбрах че Христомир Христов е отказал,от профи картката си!А познаите защо?!
xaxaxa…щото иска да сабере още пари при аматьорите и чак тогава пи протата а не щото не искал да зма химия! ти да не мислиш че сега не зима?
02.09.06
12:32
Абе какво само се самонавивате,такова тяло без химия не може,няма такова нещо като натурален билдър и Христомир Христов не е изключение
[quote author=“weenie”]xaxaxa…щото иска да сабере още пари при аматьорите и чак тогава пи профитата
Веднъж отказал се от профи карта ако не се лъжа няма право повече да излиза на профи сцена!
02.09.06
12:43
Човека предпочита да е световен сред аматьорите отколкото никой сред професионалистите.Съвсем нормално е това му желание.
[quote author=“martu6”]С кво го е правил тва тяло.Само с хранителни добавки или е използвал и химия ?
Интересно ми е да разбера?
Много ясно че е зимал ... А и добавките които зима сега не са никак евтини ... А относно картата се е отказал .... Така вместо да е последен в града ще е първи в селото ако така мога да се изразя :wink:
02.09.06
15:00
Освен това каза, че не иска да си рискува здравето толкова, просто не си заслужавало.
щот може да не иска да зима химия сигурно
муахахахаха щях да падна от стола като го прочетох това
+тва мн скъпо излиза да си профи а в бг от културизъм не се искарват пари :)
02.09.06
17:45
една от причините Христомир да се откаже са парите до колкото знам му е приключил договора с спонсора му и не го е подновил или може би по вярното е те не са искали.Другата причина е егото му все пак при професионалистите той е един след последните никой не го знае а при аматьорите е Световен шампион това дори той си го признава в едно интервю.Иначе на въпроса такова тяло без химия не може!!!
02.09.06
21:30
що говорите глупости ве първи в село последен в града дрън дрън Хрисотмир при протата имаше огромни шансове та на първото си съзтезание с големите беше или 7 или 8 не помня точно НА 1 вото И то не беше оценен правилно спокойно 3 места по нагореможеше да се класира
вообще нее заради това че е нямал шанс напротив имаше и то огромен!
Други са причините .
Момчил не иска да плаща разходите на професионалист! Не че не може, просто не иска!
е тва е много гадно така да зависиш от спонсора си...аз пак чух че се е преместил при тоя на universal, нз как се казва.
Едва ли има добро бъдеще при професионалистите с този ръст. А и разходите по подготовката кой ще ги плаща?
Карабибера се казва, да при тях се върна, той си беше там и преди! Да му пожелаем успех!!!
да бе знам че му е някво сложно името, ама нз как е точно.
е той сега като се е отказал от профи картата, може ли да земе пак такава след няколко години?
03.09.06
02:26
[quote author=“weenie”]да бе знам че му е някво сложно името, ама нз как е точно.
е той сега като се е отказал от профи картата, може ли да земе пак такава след няколко години?
Не. До тук беше с профи сцената.
04.09.06
18:12
[quote author=“diksi”]Той си е направил сметката. При аматьорите му е бъдещето.
Да, за съжаление е нисък и това му пречи.Ако беше с поне 10 см по-висок щеше да е друго.За Професионалист като гледам така поне 1,80-1,85
[quote author=“realityman”] поне 1,80-1,85
:shock: Ехее кво направи бе човек :) колко от професионалистите са над 185 см ? Ти изкара долната граница 180. По твоите критерии маи и Рони и Кътлар не стават за професионалисти :lol:
Според мен пък това че е нисък му беше плюс :) ако си висок за да направиш балансирана и добре развита мускулатура трябва да си поне 120 кила :)
04.09.06
20:49
Момчета момчета вие са уляхте!Отказал са е щото отишал на някво състезание в америка и с извинение направо са настрали,купували храна от някви супермаркети денонощни и топлили в микровалнови,направо било пълна мизерия!Нормално е човека да се откаже колкото и добър да е,все пак парите са си пари,а в професионалния културизъм трая да си милионер за да се състезаваш на ниво!а и да не забравяме че само тези дето са сред първите зимат пари,остваналите духат и работят разни мизерни работи!
а као си е прва,като е нисък стои много по масивен на сцената щото ръста оказва значние,и тои и без това човека явно си има ген,ае можеше да влезе и в десетката на олимпия с достатачно пари ама аиди...