Препоръчайте ми гейнер,моля!

03.09.06
16:29

на 15 съм , 185см,65 кила и искам да кача кила бързо... Трябва ми гейнер , който да е евтин , но да има ефект!Има тема с цените , но не знам кои действат и кои - не!Моля , който е ползвал някакъв продукт да сподели впечатленията си!Благодаря ви! :)

03.09.06
19:13

като искаш да качиш кила хапвай повечко картофи ориз сладко и месце ! забрави за тия гейнъри това са пари за захар ! по-добре ги дай за хубава храна .

03.09.06
21:01

За съжаление такъв гейнер какъвто търсиш – ефективен, бърз и евтин няма. Ако ще си купуваш геинер си вземи някакъв марков, иначе няма смисъл. Аз съм много доволен от тези на Universal. При мен за три месеца имаше доста видим резултат и според мен това е бързо. Ако нямаш възможност за качествен гейнер по-добре си вземай хубава храна.

Добавките са за да помагат на това което изграждаш или си изградил, но не и да го изграждат те. Тренирай, яж и почивай правилно и другото само ще дойде. От сега не ти трябва гейнер. Повярвай ми от личен опит го знам.

SA

03.09.06
22:45

на 15 ...ммм.. рано е за гейнар

03.09.06
23:06

Зае*и ги тия гейнъри бе.Пил съм от тях и единственото нещо което качих беше мазно.По-добре яж добре и готово :)

NI

03.09.06
23:17

[quote author=“BB_SenTineL”]Зае*и ги тия гейнъри бе.Пил съм от тях и единственото нещо което качих беше мазно.По-добре яж добре и готово :)

Е като си го представя мазното няма да му се лепи,слабичък е най-малкото и мазно да качи няма да си личи.За тва по добре един Мега Мас на нутрим и работата е идеална:)

IC

03.09.06
23:55

защо,гайнер бе братле .... по хубаво на универсъл !

04.09.06
12:29

[quote author=“Saint”]на 15 ...ммм.. рано е за гейнар

Не се излагаи!!!

Кажи с колко пари разполага6 за да мога да ти препора4ам гейнар?

SA

04.09.06
13:05

The_KiLLeR1 рано е все пак те първа ще го удари побертета.

Няма смисъл от гейнър още. За сега само здраво ядене трябва.

04.09.06
13:11

тепърва едва ли!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: удари ме преди 3-4 години :wink:
Разполагам със 70-80лв. Аз докато си го купя и 100 може би ще съм събрал.Ма не искам да си купя някакъв скъп дет не прави нищо!А и да ви попитам едно кило гейнар за колко време ще свърши??? :?

@The_Champ Пич,ти спираш да мислиш само докато си във форума или просто си яко тъп?!

ПП:Ориентирал съм се към Universal Mega Mass 3000 , ма ако имате впечатления...споделете ги :)

NI

04.09.06
13:17

[quote author=”<Sza>”]тепърва едва ли!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: удари ме преди 3-4 години :wink:
Разполагам със 70-80лв. Аз докато си го купя и 100 може би ще съм събрал.Ма не искам да си купя някакъв скъп дет не прави нищо!А и да ви попитам едно кило гейнар за колко време ще свърши??? :?

@The_Champ Пич,ти спираш да мислиш само докато си във форума или просто си яко тъп?!

ПП:Ориентирал съм се към Universal Mega Mass 3000 , ма ако имате впечатления...споделете ги :)

Този Мега Масс,към който си се ориентирал е мн качествен,навремето и аз го пих,пие се по 80г. дневно,разфасовка точно от 1кг няма,мисля че 1.7 беше,но според мен си заслужава

04.09.06
13:28

А кога да го пия?Преди,след тренировка,след събуждане,преди лягане?
А и като го сметна на ум няма ли да ми стигне за 20 дни? :shock:

04.09.06
16:59

Ми братле добре си се насочил кьм Universal-най-добре 30мин.преди и веднага след тренировка.(трябва да са го дали на етикета де).А пьк аз бих ти препорьчал Muscle juice na Ultimate nutrition.

04.09.06
18:11

Е и за колко време ще стигне да кажем 1 кило или кило и половина? :?

04.09.06
18:20

Аз пък да си кажа мнението за тоя супер масс 3000 ... отвратителен гейнър !!! Много се омазних с него.Оделно имаше вкус на умряла катерица прегазена от тир.Винаги съм твърдял,че гейнърите са скъпа глюкоза ...

HE

04.09.06
18:20

[quote author=”<Sza>”]Е и за колко време ще стигне да кажем 1 кило или кило и половина? :?

Ами сметни си го сам - 1500 гр. е Universal Mega Mass 3000 в случай, че пиеш по 150 гр. дневно = 10 дена. Това е най-простото изчисление вече всичко зависи колко грама си решил да взимаш дневно. На кутията пише, че препоръчват 180 гр.

Off….

[quote author=“BB_SenTineL”]Аз пък да си кажа мнението за тоя супер масс 3000 ... отвратителен гейнър !!! Много се омазних с него.Оделно имаше вкус на умряла катерица прегазена от тир.

Абе стана ми интересно от къде знаеш вкуса на умрялата катерица прегазена от тир? И вкуса зависи ли от марката гуми на возилото?  :D :mrgreen:

04.09.06
18:25

Бе то и аз така го смятах ма мислех , че има нещо неправилно в сметките :D
Значи на месец трябва да давам по 90лв?Ами ако пия по 100 грама на ден ще има ли ефект?

HE

04.09.06
18:29

[quote author=”<Sza>”]Бе то и аз така го смятах ма мислех , че има нещо неправилно в сметките :D
Значи на месец трябва да давам по 90лв?Ами ако пия по 100 грама на ден ще има ли ефект?

Зависи вече от много неща. Но за 90 лв. на месец съм сигурен, че ще можеш да измислиш нещо по-добро от гейнър. :wink: Прочети темата за цените на хранителните добавки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1