04.09.06
13:52
има ли по добра от тази комбинация за покачване на тегло и може ли да ми кажете кой е най-хубаво да си взема,т.е. кои вършат работа и горе-долу колко ще ми излиза на месец
висок съм 187 тежа 80кг
[quote author=“v^I^p”]има ли по добра от тази комбинация за покачване на тегло и може ли да ми кажете кой е най-хубаво да си взема,т.е. кои вършат работа и горе-долу колко ще ми излиза на месец
висок съм 187 тежа 80кг
трябва и добра храна да ядеш иначе аз също мислех да пиша такава тема но ще пиша в твоита
Ами сега остана да си купя протеин иначе ми излезе
Креатин на оптимум - 38 лв. - 300г - тука направо е нечовешка цена :evil: гледам в софия е 33лв.
Глутамин на нутрим - около 25 лв беше - 120г
Протеин пак на нутрим - 35 лв - yлтра уей(се пак не съм милионер) после другите месеци ще видя може пак
04.09.06
14:16
За това специално има хиляди теми,само трябваше да поразгедаш.А относно има ли по-добра комбинация-ами при мен има:Само протеин,но качествен
демект креатин + протеин само ?
05.09.06
11:07
демект креатин + протеин само ?
Не,имах предвид без креатина,аз съм по доволен когато си пия само протеин,не изпитвам нужда от толкова много добавки,но при всеки е различно,нищо не пречи да опиташ кое ще ти дойде най-добре
10.09.06
19:04
Креатин и суроваръчен протеин,преди лягане може да си вземеш казеин,само да не е насипен или на БГ фирма.Глутаминът в период за маса според мен е чисто даване на парите напразно,неговата сила е в период на НВД.Вземи си един Анимал Пак ако питаш мен,вместо глутамин...И помни ако нямаш много пари,или събери още или си купуваи храна но не прави грешката да си даваш парите за БГ боклуци или насипни ..... не мога да намеря точната дума ;>
Успех!