л карнитинът по време на качване на мм

08.09.06
23:31

та искам да попитам някои пробвал ли е така да приема л карнитин или друг фат бърнар...в момента пия креатин и суроватъчен протеин...качих извесно количество мм...но ми е чудно дали ако почна да пия и л карнитин ще сваля някоя и друга мазнина и дали задължително трябва по специялна диета...ако някой е пробвал нещо подобно да подели :lol:

Ами скоро ще правя този номер за да изчистя колкото може. Би трябвало да има резултат. Не виждам защо да няма всъщност. Няма да свалиш килограми както ако си спазваш диета но все пак...

SA

09.09.06
09:29

креатина и л-карнити ще си пречат един на друг няма да има никакъв ефект

pita6t ама ти мислиш + тия неща които сега ли да го взимаш?  :shock:

09.09.06
10:16

Зависи от креатина, ако е от по-новите не задържащи вода форми, няма да си пречат.Обаче едва ли ще има ефект от приемането на л-карнитина.
За фет бърнъра - може да помогне да качваш чисто.

10.09.06
01:13

Emzo
Кои са тези нови креатини ?

10.09.06
01:13

е разубедихте ме...ще изчакам да ми свърши  креатина и после ще почна да чистя с карнитин...като си пия и портеина за да подържам натрупаната мм...май така ще е най- добре...мерси за съветите  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1