Нормални КГ за месец качени(за стриите)

09.09.06
22:09

много четох за стриите и направо ми прилоша ясно няма махане като се получи значи трябва да не се получава
Един приятел ми вика “Нито те боли, нито те сърби” е добре де че тогава да се нацепя яко ли ?!?
В нашия спорт не може да не се качат Кг дори и малко.Разбрах че за година е добре да качиш 5-10кг и е нормално(без стрии) това прави около 1кг-2кг за месец е тези кг стават ли за  добро качване и избягване на грозните белези ? Или са малко ?

П.П. Нека някои който е качвал КГ и не е получавал стрии да сподели(пък и не само той де)

10.09.06
10:07

[quote author=“Ayo”]много четох за стриите и направо ми прилоша ясно няма махане като се получи значи трябва да не се получава
Един приятел ми вика “Нито те боли, нито те сърби” е добре де че тогава да се нацепя яко ли ?!?
В нашия спорт не може да не се качат Кг дори и малко.Разбрах че за година е добре да качиш 5-10кг и е нормално(без стрии) това прави около 1кг-2кг за месец е тези кг стават ли за  добро качване и избягване на грозните белези ? Или са малко ?

П.П. Нека някои който е качвал КГ и не е получавал стрии да сподели(пък и не само той де)

едно от спасенията е фолиевата киселина тя подхранва кожата и става по еластична .

10.09.06
12:02

не съм я чувал но ще погледна и за нея
Между другото има сума ти хора които правят Креатин+протеин и от сорта на 2-3 месеца качват 5-10кг без стероиди е това ако приемем че е така Е за тях ми е ама МНОГО интересно имат ли стрии моля някой да пише който е правил такова зверско качване

10.09.06
12:12

здравеи , малко ме съмнява за тия 10 килограма дето ги ка4ват като мускулна маса, аз 4етох в една книга 4е в фазата на натрупване един натурален билдер небива да надвиШава 5 килограма от цялата фаза за да не се омазни,това е максимумът за натурален билдер, даже в книгата на ДОРИАН , тои съветва на4инаеЩите  да се теглят всеки месец и да не надвиШават 0,5кг на месец това е вариантът за мускулна маса при натуралните атлети според написаната от него книга,но всеки има разли4на структура и при всеки е разли4но

PS

10.09.06
12:24

Гледайте сега...има различни хора и при тях кожата е много различна...аз например съм качвал по 14кг за една зима(яко се омазних) обаче нямах стрии...а има хора които от 1-2кг пак получава...това е много индивидуално и неможеш да знаеш ще получиш ли или няма  :wink:

10.09.06
12:34

[quote author=“valentinik46”]здравеи , малко ме съмнява за тия 10 килограма дето ги ка4ват като мускулна маса, аз 4етох в една книга 4е в фазата на натрупване един натурален билдер небива да надвиШава 5 килограма от цялата фаза за да не се омазни,това е максимумът за натурален билдер, даже в книгата на ДОРИАН , тои съветва на4инаеЩите  да се теглят всеки месец и да не надвиШават 0,5кг на месец това е вариантът за мускулна маса при натуралните атлети според написаната от него книга,но всеки има разли4на структура и при всеки е разли4но

0,5 kg за месец ? Че аз само за 2 седмици качих около 0,7кг много варира се пак даже и не са много точни иначе метаболизмът ми е бърз и съмнявам се да се омазня толкова много(не че не е възможно)

[quote author=“psixar”]Гледайте сега...има различни хора и при тях кожата е много различна...аз например съм качвал по 14кг за една зима(яко се омазних) обаче нямах стрии...а има хора които от 1-2кг пак получава...това е много индивидуално и неможеш да знаеш ще получиш ли или няма  :wink:

да и това го има аз преди бях около 70 някаде и като започнах тренировките качих за малко време(5-8 месеца) около 5-10кг но нямах никакви проблеми даже майка ми вика че щом тогава не съм имал и сега няма да имам

Иначе от тия стрии направо съм се побъркал едва заспивам нощем  ще ме докарат до нервен срив
Понякога се замислям дали и да не се откажа  :oops: но никои не дава гаранция че и без бб няма да се получат

JO

10.09.06
17:59

[quote author=“Ayo”]но никои не дава гаранция че и без бб няма да се получат

абсолютно, моите се получиха от прекалено бързо издължаване имам много по гърба отначало бяха едни червени но след време не се виждаха освен ако не се загледаш много
гледах предаването на Недик и имаше въпрос как да се предпазим от стрии и той каза Б12 комбинирано с нещо друго но не се сещам какво беше  ако искаш се обади в предаването той ще ти обясни най добре

10.09.06
22:12

добре сега от хранителни добавки -  креатин,глутамин,таурин цикъл за 2 месеца и стабилно хранене нормално ли е
да се качи някое и друго кило и да нямам проблеми ?

На Недик предаването му не съм го гледал от много време но само и единствено аз губя от тая работа ще започна да го следя отново.

П.П. Пощата има не съществува аз още преди 1 година им писах защото тогава ги слядях и ми изписа че такава поща не съществува  :roll:

Добре ами на професионалистите ? Не съм виждал културист със стрии ? Съмнявам се да нямат поне как ги крият или
айде ще приемем че не качват главоломно  :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1