Supermass 2100 Biogame

10.09.06
22:11

Добро ли е за качване на ММ, аз съм на 24-180/70 кила, и за зимата ми се иска да зимам нещо да кача малко маса, кжете става ли с този гейнър и скакво друго да го комбинирам или е достатъчно, и как да го взимам? Мерси

Внимавай къде си пускаш темите. Преместена.
manson

Взимах го по едно време като почвах. Изненадващо имаше ефект.

RE

10.09.06
23:29

[quote author=“boxerg”]Взимах го по едно време като почвах. Изненадващо имаше ефект.

To като почва човек с фитнеса винаги има ефект така, че това не е гаранция , че продукта действа. :wink:

Съгласен съм. А и аз си бях кльощав. За това казвам изненадващо.

11.09.06
00:03

:shock: Темата ти не е за тук а за хранителни доб. за пок. на тегло :evil: Иначе гаинерчето ше ти сварши работа,като за бг добавка си е добро.Аз сам го пил по 30гр преди и след тренировка.Успех :)

13.09.06
21:11

Мерси, значи мой да го пробвам ... и сори за тва че обарках раздела  :oops:

13.09.06
22:27

[quote author=“vitamin”]:shock: Темата ти не е за тук а за хранителни доб. за пок. на тегло :evil: Иначе гаинерчето ше ти сварши работа,като за бг добавка си е добро.Аз сам го пил по 30гр преди и след тренировка.Успех :)

Ам.... че това е раздела хранителни доб. за пок. на тегло :)

[quote author=“KyXa_MaHePkA”][quote author=“vitamin”]:shock: Темата ти не е за тук а за хранителни доб. за пок. на тегло :evil: Иначе гаинерчето ше ти сварши работа,като за бг добавка си е добро.Аз сам го пил по 30гр преди и след тренировка.Успех :)

Ам.... че това е раздела хранителни доб. за пок. на тегло :)

Преместена е приятелю... Чети внимателно.

14.09.06
21:28

Пил съм го и само надебелях от него. Друг е въпроса, че съм доста пълничък по рождение. Ако си слаб най-вероятно ще има ефект. Пий го сутрин и след тренировка, а в почивните дни сутрин и между две хранения. Успех!

15.09.06
22:23

[quote author=“Sparrow-Hawk”]Пил съм го и само надебелях от него. Друг е въпроса, че съм доста пълничък по рождение. Ако си слаб най-вероятно ще има ефект. Пий го сутрин и след тренировка, а в почивните дни сутрин и между две хранения. Успех!

Да слаб съм, ама по колко грама сутрин и след трен? И какво значи между две яденета - обед и вечера ли?

15.09.06
23:23

Незнам при вас как е и аз съм го пил но имах доста голям проблем като го пия и корема ми се надуваше ужасно много(ефект никакъв)  последната кутия пиинах 2пъти и я хвърлих на боклука но честно казано тои не и за там , аз бих те посъветвал да си купиш нешто вносно  пък ако нямаш толкова пари по добре ги даи за хубава храна,или ако имаш възможност си събери и както казах нещо ВНОСНО !!!

ZO

17.09.06
21:39

За тия пари си вземи на JK гейнъра,по-добър е от супермас!Супермас не съм го пил,но тоя на JK определено има ефект!И аз съм чувал,че от супермас и дори принципно от на биогейм нещата ти се подува корема.

29.07.13
17:16

Здравейте искам да попитам за прием на продукта Supermass 2100 Biogame по колко трябва да пия и кога значи аз сам 67-68 Кг и 180 см  бихте ли ми казали кога и по- колко да го пия благодаря предварително .

Мнението беше редактирано от Ivan Kehaiov на 29.07.13 17:21.

29.02.16
12:27

Здравейте искам да попитам за този продукт http://www.biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=17#product дали е качествен.
Не искам да го консумирам но просто доктора ми го предписа.Също така в този прах има калории колкото в една вафла а и видях че е за натрупване на маса.Тоест ако го консумирам ще качвам ли маса понеже точно това искам да избегна.

Hustle

22.03.16
20:46

Имал съм достъп до всички продукти на biogame ( от спортно училище съм и ни доставят в огромни количества) та ефект  при качването от Supermass2100 имаше  но не беше голям ефекта....на ден по 100гр и повече пиех за да качвам с този продукт ( една кутия ти стига за 5дни) мое мнение...за тези пари има къде къде по-добри продукти и качествени.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1