10.09.06
23:15
Здравейте. Купих си креатин на Биотеч и сега се чуда как да го пия.Преди съм пил нутрим и не бях очарован.Доколкото знам креатина трябва да се приема с голямо количество въглехидрати.Мислех си за глюкоза,но ме е страх да не се оплескам.Другия начин ми казаха с натурален сок,но това май ще изключи тези дето ги продават опакованите “натурални”.Да си го приготвям сам сока ще ми излезне малко солено.Мислех си дали не става с 1 лъжица мед.Взимам дозата креатин пия вода и веднага 1 супена лъжица мед.Какво мислите за този начин.
П.П Сега се сетих,че в зареждащия период трябва да приемам по около 20 грама креатин на ден,което ще рече 4 приема.И по-време на зареждането ли да го пия винаги с мед или само да увелича малко приема на въглехидрати,защото смятам да го пия след яденията.
Благодаря предварително :)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
10.09.06
23:16
Аз съм пил точно на Биотек(така се чете мисля) и бях супер доволен, като не съм го пил с нищо специално. Меда ми харесва като идея.
11.09.06
11:29
Ако пиеш за първи път, първите 4-7 дена по 20 гр.,след това си продължаваш секи ден по 5 гр.Ако не е за първи път,ти препоръчвам схемата която аз използвам - 7 дена по 20гр,7 дена по 15 гр и останалите по 10 гр.
20 грама е добре да ги разделиш на 3-4 приема
-сутрин след ставане- 5гр
-преди тренировка - 5гр
-след тренировка - 10гр
Преди трен и сутрин 20гр прости въглехидрати са достатъчни.
По принцип гледаи да разпределяш дозите по важност. Най-важна е след тренировка,следва преди тренировка и най-накрая сутрин и като имаш предвид че дозата е 5гр,само единствено след тренировка можеш да си позволиш повече....
11.09.06
13:31
MuscleTech
Много благодаря за съвета :)
[quote author=“BLaIZInG”]колко пари струват протеините на биотек и какъв грамаш си ги зел
В момента става дума за креатина им който е 34 лв 500 грама.
Относно протеините има - има на различни цени и качество :roll: Например Super WPC-то им е 25 лв за 500 грама :)
11.09.06
20:37
Абе да питам прецаках ли се като си взех 1 кг креатин на байотек.Сега ми разправят,че трябвало да си взема микронизиран.Каква е точно разликата между двата.Аз доколкото знам е ,че микронизирания е на по-финни кристалчета и се усвоява и разбива по-лесно.
11.09.06
20:45
Креатина на Biotech е на добра цена и е хубав и аз пия такъв :)
11.09.06
21:05
Ами точно това е разликата да. Не си се прецакал.
11.09.06
22:45
Ок 10х на всички :) по-здрави
22.02.12
16:14
Здравейте,аз си бях взел една опаковка 500 грама на Пуре нутритион
късно прочетох за зареждащата доза и т.н. ;)
Приемам го сутрин на гладно една лъжика - 5 гр около 8:40
9:30 отивам на тренировка
и втория прием ми е около 15-16 часа
Нали не греша нещо
Аминокиселините ги пия по същия начин
22.02.12
16:41
Значи не можеш да намериш темата маркирана, като “важна”, но успя да изровиш тема от 2006 г.?
В случай, че се чудиш за, какво говоря:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218
Тая тема е направена, да не се налага обсъждането във всяка втора тема да е “креатин”.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече