13.09.06
09:21
Ами има един чвек в залата който като дойде и не се издьржа :roll: Ами, случвало ли ви се е такова нещо :roll: и как по-тьнко му казвате, или си мьлчите?
П.П. е тьпа тема ама наитина не се тьпри вече.
[quote author=“StronG™”]Ами има един чвек в залата който като дойде и не се издьржа :roll: Ами, случвало ли ви се е такова нещо :roll: и как по-тьнко му казвате, или си мьлчите?
Наистина ли това е темата, която те вълнува най-много?!
Търпение му е майката.Така билдера ще закали своя характер.И ще има нерви като от въжета.
[quote author=“StronG™”]Ами има един чвек в залата който като дойде и не се издьржа :roll: Ами, случвало ли ви се е такова нещо :roll: и как по-тьнко му казвате, или си мьлчите?
Абе какви са тия глупави теми,където се сещаш в последно време :twisted: Не може да се разбере какво искаш
Христос е учил:плеснат ли ти шамар,обърни и другата буза. :shock: Тъй всеки културист ще стане сдържан,хладнокръвен и ще владее емоциите си.Какъв е начина?Да не обръщаме внимание на конските мухи около нас. :D
13.09.06
11:19
А какво точно ти “прави” тоя човек?
Темата е тотално безмислена...
13.09.06
12:18
Наистина тьпа е темата :oops:
оооооо и аз ги знам такива ...... дето залата се едноче е тяхна сичко разбират сичко знаят...... един такяв един път падна със 150 кила дето клякаше с тях........олееее как се накефих ...... :D и като стана и почна кой е сложил тва тука (става въпрос за ръба на стената) и разни подобни ........
13.09.06
15:44
ХАХАХА съжалявам,че и аз спамя темата,ама това ме утепа направо хахахаххаха
13.09.06
15:53
Като е тъпа щто я пускаш . :?:
:D Ако няма к`во да кажеш свястно по -добре не пиши :!: :twisted:
мен ако питаш причакваш го след залата с един голям нож и го заплаши да внимава какво прави :twisted:
13.09.06
16:19
И ония си вади GSM-а обажда се на едни добри хора и след 2 мин пред фитнеса се изсипват 5 G класи :lol: :lol: :lol:
Или просто си вади пистолета :lol: :lol: :lol:
П.П Това в кръга на шегата :)
13.09.06
17:36
ОСПАМИХТЕ тъпата тема :P
Май е време за ключ. :twisted:
Петко К - не е лоша идея!