Aминокиселини Немски уж

15.09.06
15:13

значи в мойта зала има едни аминота опаковката им е жълта и ми казаха че са немски на много повече от изгодна цена са
Мисля че се казват “Power Man” защото гледах и никъде не видях друго име
какви са ви отзивите за тях


П.П. Искам сериозни хора да пишат не такива които са чели във форума и
нямат на идея за какво става дума и само това знаят :  “Всичко е боклук без Оптимум”

15.09.06
15:29

Сигурно става въпрос за ето тези  :arrow:  http://creatindealer.de/images/medium/4pm51.jpg не че съм ги пил и знам нещо за тях просто сега и аз имам намерение да здуша някакво вносно амино по тънко ако може , на каква цена варират  колко хапчета са по колко млг  ако не ти проблем да споделиш ???

15.09.06
15:33

[quote author=“Kang”]Сигурно става въпрос за ето тези  :arrow:  http://creatindealer.de/images/medium/4pm51.jpg не че съм ги пил и знам нещо за тях просто сега и аз имам намерение да здуша някакво вносно амино по тънко ако може , на каква цена варират  колко хапчета са по колко млг  ако не ти проблем да споделиш ???

точно за тия става въпрос значи 55лв - 325 броя; 18лв - 108 бр. обаче за грамажа не знам


Се пак никой ли няма отзиви за тази марка ?

19.09.06
00:07

И аз имам интерес ?

BO

26.09.06
22:40

Поредната марка изникваща от нищото. В Германия има практика залите да си пакетират собствени марки (който е живял там може да потвърди, че сега не ми се описва) и затова може да срещнете огромно количество марки които се водят германски.

Най-популярните германски марки са Мултипауър, която в момента губи позиция заради изнесеното си производство и  завода стоящ зад Бест боди нутришън (съжалявам че му забравих името). Споменатият завод има още две марки ако не се лъжа и всички се радват на много добри отзиви в Германия.

28.09.06
15:10

[quote author=“bonnano”]Поредната марка изникваща от нищото. В Германия има практика залите да си пакетират собствени марки (който е живял там може да потвърди, че сега не ми се описва) и затова може да срещнете огромно количество марки които се водят германски.

Най-популярните германски марки са Мултипауър, която в момента губи позиция заради изнесеното си производство и  завода стоящ зад Бест боди нутришън (съжалявам че му забравих името). Споменатият завод има още две марки ако не се лъжа и всички се радват на много добри отзиви в Германия.

е кви са тия зали дето “си пакетират собствени марки” нали трябва някой да ги произведе залата ли я прави тая работа ?!? :shock:  :shock:  :?

29.09.06
23:03

Ами взимат кви ли не неща, неизвестно от къде слагат им етикет с името на залата и продават, това е масова практика. та маи ми се струва че и тия са така като ги гледам я имат 10-тина продукта я има я нема.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1