15.09.06
15:13
значи в мойта зала има едни аминота опаковката им е жълта и ми казаха че са немски на много повече от изгодна цена са
Мисля че се казват “Power Man” защото гледах и никъде не видях друго име
какви са ви отзивите за тях
П.П. Искам сериозни хора да пишат не такива които са чели във форума и
нямат на идея за какво става дума и само това знаят : “Всичко е боклук без Оптимум”
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимСигурно става въпрос за ето тези :arrow: http://creatindealer.de/images/medium/4pm51.jpg не че съм ги пил и знам нещо за тях просто сега и аз имам намерение да здуша някакво вносно амино по тънко ако може , на каква цена варират колко хапчета са по колко млг ако не ти проблем да споделиш ???
точно за тия става въпрос значи 55лв - 325 броя; 18лв - 108 бр. обаче за грамажа не знам
Се пак никой ли няма отзиви за тази марка ?
26.09.06
22:40
Поредната марка изникваща от нищото. В Германия има практика залите да си пакетират собствени марки (който е живял там може да потвърди, че сега не ми се описва) и затова може да срещнете огромно количество марки които се водят германски.
Най-популярните германски марки са Мултипауър, която в момента губи позиция заради изнесеното си производство и завода стоящ зад Бест боди нутришън (съжалявам че му забравих името). Споменатият завод има още две марки ако не се лъжа и всички се радват на много добри отзиви в Германия.
[quote author=“bonnano”]Поредната марка изникваща от нищото. В Германия има практика залите да си пакетират собствени марки (който е живял там може да потвърди, че сега не ми се описва) и затова може да срещнете огромно количество марки които се водят германски.
Най-популярните германски марки са Мултипауър, която в момента губи позиция заради изнесеното си производство и завода стоящ зад Бест боди нутришън (съжалявам че му забравих името). Споменатият завод има още две марки ако не се лъжа и всички се радват на много добри отзиви в Германия.
е кви са тия зали дето “си пакетират собствени марки” нали трябва някой да ги произведе залата ли я прави тая работа ?!? :shock: :shock: :?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече