упражнения за след раждане

16.09.06
11:12

здрасти на всички,
вече минаха 50 дни от раждането и искам да започна вече с упражненията. Ясен е основния проблем - корема. Четох че ако започна с коремни преси или други упражнения за корем преди мускулите да са се събрали достатъчно може корема да увисне или да остане дебел. Знаете ли кога и какво мога да започна да правя, че вече не ме свърта?
Благодаря за всички отговори предварително :D

BU

16.09.06
11:14

Аз от скоро пиша във форума. Знам, че сега ще почнат да ти пишат някои момчетии, обаче съветът ми е да се консултираш с лекар или рехабилитатор или някакво медицинско лице, щото това не е шега работа.

ZW

16.09.06
11:19

Не че е сериозна работа, но с раждането наистина се съмнявам, че някой има опит в този форум  :oops:

16.09.06
14:39

аз все пак се надявам някой да е компетентен по моя въпрос. Като чета из форума всички са доста добре запознати, а пък и сигурно има и други майки дето пишат тук. Поне се надявам.

18.09.06
18:03

http://forum.bg-mamma.com/ Тук ще ти дадат доста по-добър отговор, но и аз мисля че трябва да внимаваш за да няма проблеми с кърмата и такива.

19.09.06
16:30

благодаря :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1