17.09.06
01:16
На 16г. съм , 186см 76кг тренирал сам 4месеца преди лятото и спрях за почивка , а сега почван отново.Много ви моля да ми помогнете.Това е моята програма за хранене.Може ли да ме посъветвате какви промени да направя и да обесните къде да добавя протеина в тренировъчен и НЕтренировърен ден.Мерси предварително
6:45-Закуска: 100гр овесени ядки
10:05-2ра закуска: Сандвич+плодово мляко
13:30-обяд: пиле с ориз/мусака/кюфтенца+зеленчуци+айрян+2филии черен хляб+протеин
15:30-4белтъка+1жълтък+2филии с масло+креатин
16:00-тренировка
17:20-след тренировка протеин
18:30-салам+кашкавалпуешко филе
20:30-салата+паржолакебапче+2филии хляб
20.09.06
13:18
Имам много излишни неща.Най-вече в закуската добре си ги сложил тея овесения ядки,но нямаш никакъв белтък.Предлагам ти моята закуска:1 банан,100 грама овесения ядки,30 грама суроватъчен протеин,30 грама декстроза.Други хранения сащо са меко казано скандални ако наистина искаш да качиш МУСКУЛ.Мусаки,филии с масло,кашкавали махаи тея простотии и гледай да си добавяш въглехидратите от ориз,банани,картофи и овес,а протеина от месо яйца и суроватка.Също за разнообразие хапвай спокойно и кисело и прясно мляко,фъстъци и макарони с сирене.Айде надявам се да сам ти бил полезен и успех.А и е вайно да се хртаниш по час.Ако искаш резултати гледаи на всеки 3 часа да имаш хранене в което да има протеин и въглехидрат.
28.09.06
13:08
Всъщност протейна ти замества едно ядене, пии го преди тренировка или след нея или пък за междинно ядене! Когато го пиеш ти имаш чуство на заситеност и нищо не ти се яде!
28.09.06
14:48
[quote author=“diavolo_vam”]Всъщност протейна ти замества едно ядене
Всъщност не.
28.09.06
15:51
не пии протеина с храната-час и половина след нея.а протеина може да замести едно мах 2 храненията.
29.09.06
00:22
[quote author=“Sportex”][quote author=“diavolo_vam”]Всъщност протейна ти замества едно ядене
Всъщност не.
Всъщност ДА!! Почети малко и се информирай повече, това ще те посъветвам!!!
29.09.06
01:05
[quote author=“diavolo_vam”][quote author=“Sportex”][quote author=“diavolo_vam”]Всъщност протейна ти замества едно ядене
Всъщност не.
Всъщност ДА!! Почети малко и се информирай повече, това ще те посъветвам!!!
Виж сега, виждам, че си хиперактивен в темите и доста често грешиш. Няма да се впускам в безсмислен спор. Една доза протеин не замества хранене! Има си добавки на име meal replacement, които имат и подходящо количество въглехидрати и дори мазнини, въпреки че по мое мнение и те не могат да замествят напълно едно хранене.
Едно пълноценно ядене се състои от протеини, въглехидрати и мазнини, а не само от едното от изброените. Според мен това е основната грешка на диетата. А иначе и аз мисля че протеин не замества едно ядене, аз пия само протеин след тренировка, иначе го комбинирам с нещо. Мазнините също са важни, 10 ядки на ядене върши работа, но с този салам в диетата мисля че няма нужда :wink: , той заменя и една порция соев протеин :lol:
29.09.06
18:54
Всъщност протейна ти замества едно ядене, пии го преди тренировка или след нея или пък за междинно ядене! Когато го пиеш ти имаш чуство на заситеност и нищо не ти се яде!
Нз за другите ама след протеин-а мога да ям после колкот си искам.Като имам само някво прах4е в стомаха дето тежи някви си грама ама ВЪОБЩЕ не ми пре4и.По принцип рядко ям когат сам гладен (с бърз обмен съм и треа да ям по 4есто) претеин-а въобще не ми пре4е на храненето.Ама за приема не го слагам с няква храна,а м/у самите храненията.