17.09.06
22:48
Пон тренирам гърди/бицепс Срд-гръб/трицепс и петак крака/рамо мога ли да включа пул овър след всяка тренировка и ще има ли ефект???
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
17.09.06
23:03
Със каква цел? Не виждам смисъл. Слагаш си го при гърдите и това е.
[quote author=“boxerg”]Със каква цел? Не виждам смисъл. Слагаш си го при гърдите и това е.
Не съм съгласен.По добре да го сложи при краката щото аиде ся не ми се обеснява но е по добре при краката тоест след тренировката за крака
:oops: Аз винаги съм го правила при тренировката за гръб и си мислех, че е за гръб, а то каква била работата :) Благодаря за информацията!
Поздрави
Спокойно..и аз съм го срещал в някои готови програми, включено в тренировката за гръб. Може би, преди такава е била модата. :roll:
Така или иначе, това упражнение действа в-ху междуребрените връзки, въпрос на гледна точка е, откъде ще го гледаш. :P
секи го усеща различно .. с крака се прави , понеже след клек се задъхваш , смисал дишаш дълбоко и така мисля че се получаваше по добър ефект , но не съм 100% сигорен ...
18.09.06
18:39
Ако го правиш в суперсерия с клек е още по-добре
[quote author=“tuocs”]Ако го правиш в суперсерия с клек е още по-добре
Абсолютно.Така ще влиза наи много.
[quote author=“PaTriK”]секи го усеща различно .. с крака се прави , понеже след клек се задъхваш , смисал дишаш дълбоко и така мисля че се получаваше по добър ефект , но не съм 100% сигорен ...
Почти :wink: Като се правят крака притока на кръв е наи голям и ест наи много се измаряш от краката и сърцето помпи повече кръв към кускулите а и ест и повече кислород им трябват затова съчетание крака със пул овър е перфектно и наи много влиза ... Айде успех :D :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече