Да ми е честит рождения ден и подаръка. :)))

Прескочи до:

19.09.06
23:38

Значи днес имам рожден ден.Ставам на 18г и си направих един скромен  :lol:  подарък от www.netrition.com .
Ето вижте за какво става въпрос http://images10.snimka.bg/001245948.jpg
Очаквам вашите коментари и критики.Ако има нещо,което да добавя за да усиля ефекта от добавките,моля споделете.Направил съм си схема кое с кое да вземам и горе-долу ми стига за 3-4 месеца.През това време говорим за много протеин и много въглехидрати+здрави тренировки.
Иначе добавките са следните:
10lb(4,704kg) 100%Whey на Optimum
550гр микронизиран креатин на AST
1200гр микронизиран глутамин на АST
2бр. Казеин 26гр протеин в 28грама доза(смятайте за какъв процент протеин говорим)няма никакви мазнини и въглехидрати
ZMA на ON
BCAA на ОN
500гр Аргинин
Аргинин и Орнитин на таблетки
500гр Таурин
Оpti Men на ON
Animal Pak
Animal M-stakТези три в цикъл,както си  му е реда
Animla Stak 2
Креатин етил естер 125дози
Алфа липоева к-на за креатина
Гейнера ми е Muscle Juice просто съм го сложил в друга кутия
BSN Nitrix
малко дъвчащи амино киселини Extreme Amino на Ultimate
И за един месец имам хранителни ензими.Тях съм ги взел само за проба. :wink:
Втория месец вкарвам трибестан на Соффарма

Ако иска парола за снимката:bb-team

19.09.06
23:43

Да си жив и здрав първо да ти пожелая и догодина по голям  :wink: ,да си пиеШ добав4иците със здраве и да останеШ наи ве4е доволен от тях да имат положителен ефект, трябва да си се бръкнал доста за тази поръ4ка между другото колко ти излезе Шипинга за вси4ките тези прах4ета

19.09.06
23:46

[quote author=“valentinik46”]Да си жив и здрав първо да ти пожелая и догодина по голям  :wink: ,да си пиеШ добав4иците със здраве и да останеШ наи ве4е доволен от тях да имат положителен ефект, трябва да си се бръкнал доста за тази поръ4ка между другото колко ти излезе Шипинга за вси4ките тези прах4ета

Около 150$,а и да не пускам друга тема някой може ли да ми каже как е е-maila на Недик.
Искам само да ви кажа,че Animal pak ми идва на 45лв,а стаковете на около 50лв.Ако направим сметка само от тях спестявам 200лв.

20.09.06
00:32

Body_Builder
На коя фирма ти е казеина, 4е не се вижда на снимката ?

20.09.06
01:29

Как става пазаруването в този сайт. Гледам си спестил доста и му е интересно. До вратата ли ти ги носят добавките или си ги взимаш от пощата. Също така имам банкова сметка такава с дебитна карта. Става ли с нея да се пазарува. Мерси предварително :)

20.09.06
08:23

Да си жив и здрав, много успехи в живота и ББ. :mrgreen:
Казеина като гледам е на NOW :wink:

head_hunter

20.09.06
10:23

Да си жив и здрав, а останалото се купува  :wink:

20.09.06
11:11

жив и здрав(и в двата смисъла)! леле с толкова добавки ти двоен ще станеш  :shock:  :wink:

emergency_bg

20.09.06
11:17

жив и здрав, добро подаръче си си направил, със здраве да си ги консумираш, ще чакаме с интерес да споделиш впечатления!
Наздраве!!!

20.09.06
11:36

[quote author=“Batgogo”]Как става пазаруването в този сайт. Гледам си спестил доста и му е интересно. До вратата ли ти ги носят добавките или си ги взимаш от пощата. Също така имам банкова сметка такава с дебитна карта. Става ли с нея да се пазарува. Мерси предварително :)

Еми картата трябва да може да извършва плащания в чужбина.А добавките ти идват във пощата,а те те уведомяват чрез едно малко листче на което ти пише името и че имаш колет.Отиваш с листчето и личната карта в пощата и си вземаш колета.

Жив и здрав да си! (с малко закъснение ама карай)
Имаш буквално цяла планина прахчета така, че действай и успех.

20.09.06
16:33

Честито, аз имам рожден ден утре и аз ставам на 18, де да можех и аз такива подаръци да получа...

20.09.06
17:29

Ч.Р.Д. - А колко пари ти излезе всичко ?? :D :roll:  :wink:  :D :o

Честит рожден ден, братле! Всичко най-хубаво, но най-вече здраве! Другото ще си го купим  :wink:

FZ

20.09.06
19:04

[quote author=“Body_Builder”]Значи днес имам рожден ден.Ставам на 18г и си направих един скромен  :lol:  подарък от www.netrition.com .
Ето вижте за какво става въпрос http://images10.snimka.bg/001245948.jpg
Очаквам вашите коментари и критики.Ако има нещо,което да добавя за да усиля ефекта от добавките,моля споделете.Направил съм си схема кое с кое да вземам и горе-долу ми стига за 3-4 месеца.През това време говорим за много протеин и много въглехидрати+здрави тренировки.
Иначе добавките са следните:
10lb(4,704kg) 100%Whey на Optimum
550гр микронизиран креатин на AST
1200гр микронизиран глутамин на АST
2бр. Казеин 26гр протеин в 28грама доза(смятайте за какъв процент протеин говорим)няма никакви мазнини и въглехидрати
ZMA на ON
BCAA на ОN
500гр Аргинин
Аргинин и Орнитин на таблетки
500гр Таурин
Оpti Men на ON
Animal Pak
Animal M-stakТези три в цикъл,както си  му е реда
Animla Stak 2
Креатин етил естер 125дози
Алфа липоева к-на за креатина
Гейнера ми е Muscle Juice просто съм го сложил в друга кутия
BSN Nitrix
малко дъвчащи амино киселини Extreme Amino на Ultimate
И за един месец имам хранителни ензими.Тях съм ги взел само за проба. :wink:
Втория месец вкарвам трибестан на Соффарма

Ако иска парола за снимката:bb-team

браво билдер хубави продукти ! само да попитам ти да не отваряш магазин ?
иначе да ти е честит рожденния ден !  8)

20.09.06
19:19

[quote author=“head_hunter”]Да си жив и здрав, а останалото се купува  :wink:

Много хубаво казано!Честит рожден ден и от мен :wink:

20.09.06
19:33

честито и от мен,  а и хубави неща си си купил!
бтв как точно става поръчката, че имам едни предвидени 120-130 лв за глутамин и аминок. и се чудя от nutritiontarget ли да ги взема или какво да направя :?

20.09.06
19:41

[quote author=“head_hunter”]Да си жив и здрав, а останалото се купува  :wink:

И ефект от всичко туй  :shock:  :)

JI

20.09.06
21:49

чРд много жени и се хубави тваа е най важното :)
акооо някогаа имам възможност да ползвамм такива работи незнааам сигурно ще кача 2 санта за 1 месец на ръката ;)

shadow_

20.09.06
22:19

Айде и от мен Happy Birthday.С здраве да си ги ползваш нещата.Би ли казал колко ти излязаха всичките  добавки? :)

по здрави

21.09.06
23:17

Ехеее пропуснал съм да честитя . По добре късно отколкото никога ! Честито братле вече си пълнолетно билдерче! Здраве и щастие другото ше доиде и ГОЛЕМ да пораснеш няма шанс с тея работи да се смалиш  :D

M_

22.09.06
11:19

Честит на патерици жив и здрав.. с 1 година и 1 ден си поголям от мен аз сам на 20-ти  :)

Би ли казал на ква цена зе Естера

22.09.06
12:57

http://www.netrition.com/primaforce_cee_page.html

22.09.06
17:41

http://www.netrition.com/primaforce_cee_page.html

как се поръчва от там?

22.09.06
17:50

Честит рожден ден и от мен братле, да си жив и здрав и всичко най най най хубаво ! :wink:

22.09.06
18:50

[quote author=“Body_Builder”]
Около 150$,а и да не пускам друга тема някой може ли да ми каже как е е-maila на Недик.

nedikskat@abv.bg

22.09.06
23:17

:o :shock:
Не че нещо се заяждам, ама само стаковете + оптимум whey-я правят повече от 150$ а и поръчката от щатите да не би да не я включи.
Ако ги изпиеш тия работи за 3 месеца ,би трябвало да качиш 10-15 кила отгоре,баси работата,то в някои магазини няма толкова неща по рафтовете  :shock:
да са ги пиеш със здраве  :wink:

23.09.06
00:04

опитвам се да попитам(от 3 поста насам) как да си поръчам и аз едни неща.Става въпрос за глутамин(на оптимум или юнивърсал) 600 г и аргинин+орнитин

23.09.06
01:35

Честит рожден ден и от мен сори че не ти го честитих преди ма се развълнувах като разбрах за колко си ги взел. Колко горе долу ти взеха за доставката и бързо ли пристигна че като гледам просто е безсмислено да се пазарува от България. Мерси предварително :)

Sourcemag

23.09.06
07:49

ЧРД и от мен с малко закъснение ,но по добре късно от колкото никога  8)

23.09.06
08:32

Body_Builder

Да си ни жив и здрав !!! Останалото не е толкоз важно ....

23.09.06
10:49

[quote author=“introducer”]:o :shock:
Не че нещо се заяждам, ама само стаковете + оптимум whey-я правят повече от 150$ а и поръчката от щатите да не би да не я включи.

Човека пише, че само шипинга му е 150 $, а не цялата поръчка.

23.09.06
13:45

Около 150$

...
брато, кажи как се поръчва, моля те  :roll:

23.09.06
16:25

[quote author=“Infernaloverkill”]

Около 150$

...

Трябва да си извадиш кредитна карта,която може да прави плащания в чужбина.Моята примерно е виза класик.Поръчката идва за около 8дена.Най-често идва вторник.Независимо дали е направена петък и понеделни.Максималното време е 2седмици.

23.09.06
19:19

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Infernaloverkill”]

Около 150$

...

Трябва да си извадиш кредитна карта,която може да прави плащания в чужбина.Моята примерно е виза класик.Поръчката идва за около 8дена.Най-често идва вторник.Независимо дали е направена петък и понеделни.Максималното време е 2седмици.

А колко горе долу е цената за доставката ?

23.09.06
21:30

Body_Builder ЧРД НА патерица всичко най-хубаво най-вече здраве
ставаш на 18 значи .. та сигурно живееш с родителите си е те какво казаха за добавките ?

24.09.06
14:20

[quote author=“Ayo”]Body_Builder ЧРД НА патерица всичко най-хубаво най-вече здраве
ставаш на 18 значи .. та сигурно живееш с родителите си е те какво казаха за добавките ?

Еми не ми направиха проблем,то и парите са си лично мой.Пък и баща ми расъждава,че е по-добре това отколкото да пия и пуша(което всъщност не съм правил никога)Пък и за мен най-добрата инвестиция е да инвестираш в себе си.

А и да кажа за въпроса относно доставка,като правиш поръчка си пише колко ти е шипинга.Избираш България и виждаш за каква цифра говорим.

24.09.06
18:06

Честито и от мен...!!!

Я кажи, плаща ли ДДС и мито на тази поръчка...???

24.09.06
19:27

[quote author=“nk_niki”]Честито и от мен...!!!

Я кажи, плаща ли ДДС и мито на тази поръчка...???

Аз не съм платил и 1лв.

25.09.06
01:49

Добре, честито!
В крайна сметка колко ти излезе всичко???

25.09.06
10:29

за толкоз пари колко стероиди можеше си земеш елеее
ама които има пари да ги пилее!

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1