21.09.06
15:19
Суроватъчен протеин 60% - 15лв за килограм
Млечен-калциев протеин 88% - 24лв за килограм
Mлечен-натриев протеин 88% - 22лв за килограм
Cоев протеин 79% - 10 кинта за килограм
Яйчев протеин 90% - 24лв за килограм
Декстроза - 2лв за килограм
Л-карнитин - 15лв за 100гр
Креатин монохидрат 99% - 20лв за 1/2 килограм :!: :!: :!:
Глутамин - 15лв за 100гр
за повече инфо е-мейл: suplements@abv.bg или на ЛС Град София
23.09.06
01:39
дай малко повече инфо за млечните протейни кви % са и тоя чистия белтък? а л-карнитина става ли ?
млечните проетини са 88%. чистия белтък си е чист белтък и е 100%. самата идея е че протеин на бъгларски значи белтък (белтъчно вещество ). чистия белтък си е 100% белтък :)
л-карнитина приятелката и майка ми са мн доволни.(както и мн други хора, но над тях имам пряко наблюдение и са доволни мн , а и аз съм доволен)
26.09.06
18:12
За първи път разбирам, че е изолиран напъно чист белтък. :lol:
Нещо или всичко? :D :shock: :D
пичове честно да ви кажа не съм го опитвал “чистия белтък” и не съм запознат много много с неговото действие, нито състав. това е единствения продукт, който не съм опитвал. аз съм просто дилър и продавам и е факт че е малко срамно да не си знам едната от стоките ама просто и не съм продавал от него и не ми се е налагало и да го опитвам ина4е “За първи път разбирам, че е изолиран напъно чист белтък. ” то пределно ясно е така, забележката е уместна
а относно съмненията ви... кат сте толкова отракани можете да си саберете по 7-8 кинта и да направите една проба на това което продавам и ако се окаже че нещо не е както съм го написал можете да ми обеснявате “че имало нещо съмнително” , еми съмнително НЯМА, а който твърди че има нещо съмнително да го докаже,а не само да пишете колкото да не заспите и да отчетете повече мнения в форума. :twisted: :twisted: :twisted: правите се на тарикати ама изглеждате смешни , no offence :idea:
[quote author=“ZmEiaT”]пичове честно да ви кажа не съм го опитвал “чистия белтък” и не съм запознат много много с неговото действие, нито състав. това е единствения продукт, който не съм опитвал. аз съм просто дилър и продавам и е факт че е малко срамно да не си знам едната от стоките ама просто и не съм продавал от него и не ми се е налагало и да го опитвам ина4е “За първи път разбирам, че е изолиран напъно чист белтък. ” то пределно ясно е така, забележката е уместна
а относно съмненията ви... кат сте толкова отракани можете да си саберете по 7-8 кинта и да направите една проба на това което продавам и ако се окаже че нещо не е както съм го написал можете да ми обеснявате “че имало нещо съмнително” , еми съмнително НЯМА, а който твърди че има нещо съмнително да го докаже,а не само да пишете колкото да не заспите и да отчетете повече мнения в форума. :twisted: :twisted: :twisted: правите се на тарикати ама изглеждате смешни , no offence :idea:
коментара ни беше относно “100 протеин” защото няма такова нещо! няма за сега съвършенна изолация. иначе това незначи че продуктите ти са лоши! нито че се съмняваме в нещо (поне за себе си говоря). междо другото знам от къде пазаруваш, от където и аз явно :wink: и мога да кажа че съм много доволен от суроватката, която е гръдска междо другото, и креатина съм го пробвал- не е зле! другото незнам..
а мнения аз си имам :lol: , повече не ми трябват...
Ех, просто иска да каже че в продукта има 100% белтък, че няма други глупости, а това че примерно е 85% е друго. Рекламен трик, и на другите протеини пише 100% Whey a иначе е 80% ;)
[quote author=“DRN”]Ех, просто иска да каже че в продукта има 100% белтък, че няма други глупости, а това че примерно е 85% е друго. Рекламен трик, и на другите протеини пише 100% Whey a иначе е 80% ;)
100% Whey не е рекламен трик а значи, че 80-те % от протеина е 100 % суроватъчен.
[quote author=“ZmEiaT”]а относно съмненията ви... кат сте толкова отракани можете да си саберете по 7-8 кинта и да направите една проба на това което продавам....
:arrow:
1. Да си купиме от “стоките ти.
2. Да събереме по “7-8 кинта” за изследваня.
и 3.После да ти направиме реклама/антиреклама колко е хубав/лош продукта
[quote author=“ZmEiaT”] ....еми съмнително НЯМА, а който твърди че има нещо съмнително да го докаже...
:idea: Идея: Защо ти не докажеш съставките на продаваните от теб “продукти” със изследваня. Така хем ще си сигурен в “продуктите” продавани от теб и ще има с какво да се защитиш, хем като видиме че всичко е “доста” читаво ще си купиме :?: :!: :?: :idea:
п.п. Нищо лично към никой.
п.п.2 С този пост не целя скандали, спорове и “заяжданици”.
Поздрави, HuKouCu.
[quote author=“HuKouCu”][quote author=“ZmEiaT”]а относно съмненията ви... кат сте толкова отракани можете да си саберете по 7-8 кинта и да направите една проба на това което продавам....
:arrow:
1. Да си купиме от “стоките ти.
2. Да събереме по “7-8 кинта” за изследваня.
и 3.После да ти направиме реклама/антиреклама колко е хубав/лош продукта
[quote author=“ZmEiaT”] ....еми съмнително НЯМА, а който твърди че има нещо съмнително да го докаже...
:idea: Идея: Защо ти не докажеш съставките на продаваните от теб “продукти” със изследваня. Така хем ще си сигурен в “продуктите” продавани от теб и ще има с какво да се защитиш, хем като видиме че всичко е “доста” читаво ще си купиме :?: :!: :?: :idea:
п.п. Нищо лично към никой.
п.п.2 С този пост не целя скандали, спорове и “заяжданици”.
Поздрави, HuKouCu.
пич , моите продукти си имат листче (вече) в което пише че са фармацевтично чисти и си пише за съставките които съдържа и с нетърпение чакам да намера скенер за да дам линкче за да те успокоя ! :twisted:
31.01.07
00:43
......
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:02.
31.01.07
03:29
Благодаря за инфото кадзе, като те слушам не е зле да напишеш една статия по темата при налична възможност.
Поздрави..
08.02.07
09:55
......
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:02.