Странични ефекти от креатин?

21.09.06
23:18

Искам да си взема креатин.. в една тема чета, че е безвреден, в друга чета, че след време можело да се хване рак и така нататъка.. мен малко силата ми куца.. 70 кила съм с 35ръка.. чист може би не но релеф определено има.. бутам 70 кила веднъж с пълни гащи... Та много искам да си взема креатин, но се притеснявам.. а и кажете кой е .. най не, но един от най-добрите креатини.. както при протеините примерно.. оптимум.. за България..

Това за рака е нещо като хипотеза. Още не е доказано и никой не се е оплакал(доколкото знам). Оптимум е добър избор  :wink: Аз бях много доволен и от Биотек.

22.09.06
00:32

Може да има страничен ефект само ако предозираш прекалено много и прекалено упорито ;) Вземи някакъв само да не е български аз викам да им направиме бойкот на бг фирмите  :D . Като за начинаещ с добавките търси монохидрат на ОН Пролаб или Ултимеит(ON,Prolab,Ultimate) защото техния е един и същ произведен от Creapure .

22.09.06
01:20

[quote author=“GH0$T”]Може да има страничен ефект само ако предозираш прекалено много и прекалено упорито ;) Вземи някакъв само да не е български аз викам да им направиме бойкот на бг фирмите  :D . Като за начинаещ с добавките търси монохидрат на ОН Пролаб или Ултимеит(ON,Prolab,Ultimate) защото техния е един и същ произведен от Creapure .

Ами аз всъщност тренирам от.. няма година? пия протеин от бая време и амино.. на p&B протеина на ON.. искам да взема креатин, защото ми се струва, че изоставам с тежестите.. добре.. креатин на оптимум.. колко пари.. 100-200грама.. или 300 или колкото е там..

[quote author=“techo”][quote author=“GH0$T”]Може да има страничен ефект само ако предозираш прекалено много и прекалено упорито ;) Вземи някакъв само да не е български аз викам да им направиме бойкот на бг фирмите  :D . Като за начинаещ с добавките търси монохидрат на ОН Пролаб или Ултимеит(ON,Prolab,Ultimate) защото техния е един и същ произведен от Creapure .Ами аз всъщност тренирам от.. няма година? пия протеин от бая време и амино.. на p&B протеина на ON.. искам да взема креатин, защото ми се струва, че изоставам с тежестите.. добре.. креатин на оптимум.. колко пари.. 100-200грама.. или 300 или колкото е там..

- Optimum Nutrition - 150 гр. - 20 лева
- Optimum Nutrition - 300 гр. - 36 лева
- Optimum Nutrition - 600 гр. - 63 лева
- Optimum Nutrition - 1200 гр. - 106 лева
- Optimum Nutrition - 2000 гр. - 165 лева

Цените са от темата на менсън -> http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607&start=0 Разгледай и там за още инфо.

23.09.06
00:31

techo
Ти с тези 100-200гр. за къде брат ? По 10гр. на ден 1 месец-300гр.

23.09.06
02:45

[quote author=“yoyo1”]techo
Ти с тези 100-200гр. за къде брат ? По 10гр. на ден 1 месец-300гр.

Аз знам, че така се пие..
Първите 5 дена правя подготвителна сесия.. всеки ден разделям 4х5гр. тоест 20гр. на ден пърите 5 дена.. след тях си взимам по 5гр. всеки ден след ядене, тренировъчен ден - преди тренирока.. .. 100гр. първите 5 дена.. после един месец х5гр дневно = 150гр.. общо 250гр..

23.09.06
07:08

5гр. не трнировъ4ен ден след закуска, тенировъ4ен- 5гр. преди трен. И 5 гр. след тренировка

23.09.06
17:18

[quote author=“yoyo1”]5гр. не трнировъ4ен ден след закуска, тенировъ4ен- 5гр. преди трен. И 5 гр. след тренировка

5гр преди закуска с  медец лъжица две в нетренировъ4ен ден ,в тренировъ4ен ден преди тренировка 5гр. и след тренировка 5гр с медец ако не  с декстроза и ако има кинти за АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА  200МГ  с креатина просто супер, а колкото за 300 те грама си стигат за месеца колкото за цикълът му

24.09.06
17:04

Обърквате ме.. как да го пия последно?

Не прочетох нагоре дали има вече такъв пост, но аз го пия в тренировъчен ден по 5гр. след закуска, в тренировъчен - 5гр. 30 мин. преди тренировка и веднага след.

24.09.06
20:39

взимай го с глутамин и таурин според мен . и по-добре ще се усвои и повече сила ша имаш  :P

25.09.06
11:31

... прочети P.S….

GaRDiaN

26.09.06
21:49

земи си креатин на Оптимум....направи си зарядка първите 5 дена например по 15гр, след закуска5гр преди и след тренировка по 5гр и след това изкарай до края на цикъла по 10гр на тренировачен ден и по 5 на нетренировачен. Очаквам някой да възразят но аз така получих добър ефект. :wink:
Edit: ако се чудиш каква “разфасовка да земеш, първо сметни по колко ще пиеш на ден и тогава, но смятам че 300гр са ти достатачни.

27.09.06
01:21

[quote author=“GaRDiaN”]земи си креатин на Оптимум....направи си зарядка първите 5 дена например по 15гр, след закуска5гр преди и след тренировка по 5гр и след това изкарай до края на цикъла по 10гр на тренировачен ден и по 5 на нетренировачен. Очаквам някой да възразят но аз така получих добър ефект. :wink:
Edit: ако се чудиш каква “разфасовка да земеш, първо сметни по колко ще пиеш на ден и тогава, но смятам че 300гр са ти достатачни.

Еми аз така ще ги пия.. но вместо 15гр. зарядката ще пия 20гр.. 10гр тренировъчен и 5 нетренировъчен.. аз ги редувам грубо 2 седмици в месеца ходя.. през ден.. толкова.. 2…........

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1