21.09.06
23:18
Искам да си взема креатин.. в една тема чета, че е безвреден, в друга чета, че след време можело да се хване рак и така нататъка.. мен малко силата ми куца.. 70 кила съм с 35ръка.. чист може би не но релеф определено има.. бутам 70 кила веднъж с пълни гащи... Та много искам да си взема креатин, но се притеснявам.. а и кажете кой е .. най не, но един от най-добрите креатини.. както при протеините примерно.. оптимум.. за България..
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
21.09.06
23:19
Това за рака е нещо като хипотеза. Още не е доказано и никой не се е оплакал(доколкото знам). Оптимум е добър избор :wink: Аз бях много доволен и от Биотек.
Може да има страничен ефект само ако предозираш прекалено много и прекалено упорито ;) Вземи някакъв само да не е български аз викам да им направиме бойкот на бг фирмите :D . Като за начинаещ с добавките търси монохидрат на ОН Пролаб или Ултимеит(ON,Prolab,Ultimate) защото техния е един и същ произведен от Creapure .
[quote author=“GH0$T”]Може да има страничен ефект само ако предозираш прекалено много и прекалено упорито ;) Вземи някакъв само да не е български аз викам да им направиме бойкот на бг фирмите :D . Като за начинаещ с добавките търси монохидрат на ОН Пролаб или Ултимеит(ON,Prolab,Ultimate) защото техния е един и същ произведен от Creapure .
Ами аз всъщност тренирам от.. няма година? пия протеин от бая време и амино.. на p&B протеина на ON.. искам да взема креатин, защото ми се струва, че изоставам с тежестите.. добре.. креатин на оптимум.. колко пари.. 100-200грама.. или 300 или колкото е там..
22.09.06
01:26
- Optimum Nutrition - 150 гр. - 20 лева
- Optimum Nutrition - 300 гр. - 36 лева
- Optimum Nutrition - 600 гр. - 63 лева
- Optimum Nutrition - 1200 гр. - 106 лева
- Optimum Nutrition - 2000 гр. - 165 лева
Цените са от темата на менсън -> http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607&start=0 Разгледай и там за още инфо.
[quote author=“yoyo1”]techo
Ти с тези 100-200гр. за къде брат ? По 10гр. на ден 1 месец-300гр.
Аз знам, че така се пие..
Първите 5 дена правя подготвителна сесия.. всеки ден разделям 4х5гр. тоест 20гр. на ден пърите 5 дена.. след тях си взимам по 5гр. всеки ден след ядене, тренировъчен ден - преди тренирока.. .. 100гр. първите 5 дена.. после един месец х5гр дневно = 150гр.. общо 250гр..
5гр. не трнировъ4ен ден след закуска, тенировъ4ен- 5гр. преди трен. И 5 гр. след тренировка
23.09.06
17:18
5гр преди закуска с медец лъжица две в нетренировъ4ен ден ,в тренировъ4ен ден преди тренировка 5гр. и след тренировка 5гр с медец ако не с декстроза и ако има кинти за АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА 200МГ с креатина просто супер, а колкото за 300 те грама си стигат за месеца колкото за цикълът му
24.09.06
17:18
Не прочетох нагоре дали има вече такъв пост, но аз го пия в тренировъчен ден по 5гр. след закуска, в тренировъчен - 5гр. 30 мин. преди тренировка и веднага след.
взимай го с глутамин и таурин според мен . и по-добре ще се усвои и повече сила ша имаш :P
26.09.06
21:49
земи си креатин на Оптимум....направи си зарядка първите 5 дена например по 15гр, след закуска5гр преди и след тренировка по 5гр и след това изкарай до края на цикъла по 10гр на тренировачен ден и по 5 на нетренировачен. Очаквам някой да възразят но аз така получих добър ефект. :wink:
Edit: ако се чудиш каква “разфасовка да земеш, първо сметни по колко ще пиеш на ден и тогава, но смятам че 300гр са ти достатачни.
[quote author=“GaRDiaN”]земи си креатин на Оптимум....направи си зарядка първите 5 дена например по 15гр, след закуска5гр преди и след тренировка по 5гр и след това изкарай до края на цикъла по 10гр на тренировачен ден и по 5 на нетренировачен. Очаквам някой да възразят но аз така получих добър ефект. :wink:
Edit: ако се чудиш каква “разфасовка да земеш, първо сметни по колко ще пиеш на ден и тогава, но смятам че 300гр са ти достатачни.
Еми аз така ще ги пия.. но вместо 15гр. зарядката ще пия 20гр.. 10гр тренировъчен и 5 нетренировъчен.. аз ги редувам грубо 2 седмици в месеца ходя.. през ден.. толкова.. 2…........
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече