моля ви, помогнети ми да ....

22.09.06
10:56

аз сам на 16 г висок сам 1.63 и тежа 62кг  искам да ви питам дали някои може да ми каже някаква хранителна програма да кача  мускулна маса аз ходя на фитнес от 6-7 месеца и пиех креатин и протеини.Искам и да питам ако започна да пия ся креатин+глутамин+таурин дали ще ми навреди  нещо ?? Моляво помогнете ми!!!

22.09.06
11:05

Еми бате то всичко е написано подробно в саита.Прочети програмите и сам прецени коя ще “вземеш”.А относно добавките за които питаш дали ще ти навредят то няма само си ги пии както си трябва  :wink:

DI

22.09.06
15:53

Еми взимай няма никакъв проблем те са наторални, ще имат ефект. Няма да е видим, но съм сигурен че ще осетиш. Все пак това е наротално. Все пак да ти кажа да пиеш креатина 1 месец и половина и след това направи една почивка от 2 седмици (незащото е вреден, но няма да ти се освой от оргнизма). Сменяй марките на добавките, не всеки път едни и същи.

EL

22.09.06
17:03

В сайта има достатъчно :!:  Не разбрахте ли вече

FI

22.09.06
17:24

ЗАКУСКА- 3 яица,200 гр баница,2 филии препечен хляб с масло,2 чаши мляко.

ВТОРА ЗАКУСКА- сандвич с месо,1 яице,чаша мляко.

ОБЯД- сандвич с месо, сандвич със сирене,2 чаши мляко,плодове.

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА- 1 яице,3 резана сирене,2 чаши мляко.

ВЕЧЕРЯ- 200гр говеждо мляно печено месо,картофи с масло,салата зелнчуци-грах,фасул,2 чаши мляко

ВТОРА ЛЕКА ВЕЧЕРЯ- 2 чаши мляко,2 яица,1/2 чаша сладолед/протеинов шеик

тoва е диета която прочетох в една книга на Арнолд.сравнително проста е и е евтина +че съдържа мн протеин и калории

22.09.06
18:26

Абе че е добра добра има бая протеин и калории...ноо за това че е евтина нещо не мога да се съглася  :?

FI

22.09.06
20:05

е яицата са 1лв 6 бр. сиренето пак е някаде към 2 лева солидна буца,хляба (пшеничен) е 0.40-0.60 стотинки,млякото и то е левче само месото е по-дебело ама като си ги купиш веднъж ти стигат за 2 дена а и при всички положения е МНОГО по-евтино от диета предимно с месо :D :wink:

22.09.06
21:42

Хаиде яицата са ти по 16ст. некаде 6бр. са 1лв горе-долу, сиренето бро ти започва от 3лв нагоре зависи к’во е сиренето са ако е да е нали,хляба (пшеничния) си го догодил, млякото и ти е кам 2/2.30 некаде а има каде каде по-скъпи и хубави и т’ва ти стига за два дена  :wink: едва ли ако ядеш ще си ядеш стабилно а не да мизеруваш да изкараш повече време не е т’ва целта бро !!!!

TU

22.09.06
21:45

[quote author=“elfisha_np”]В сайта има достатъчно :!:  Не разбрахте ли вече

Аве вс така казват, аз защо нищо не мога да намеря

FI

22.09.06
22:08

[quote author=“Alonzo”]Хаиде яицата са ти по 16ст. некаде 6бр. са 1лв горе-долу, сиренето бро ти започва от 3лв нагоре зависи к’во е сиренето са ако е да е нали,хляба (пшеничния) си го догодил, млякото и ти е кам 2/2.30 некаде а има каде каде по-скъпи и хубави и т’ва ти стига за два дена  :wink: едва ли ако ядеш ще си ядеш стабилно а не да мизеруваш да изкараш повече време не е т’ва целта бро !!!!

ти да не пазаруваш от на Версаче супермаркета  :roll: бааахти 2 лева млекото

22.09.06
22:16

[quote author=“FIREBLADE”]ЗАКУСКА- 3 яица,200 гр баница,2 филии препечен хляб с масло,2 чаши мляко.

ВТОРА ЗАКУСКА- сандвич с месо,1 яице,чаша мляко.

ОБЯД- сандвич с месо, сандвич със сирене,2 чаши мляко,плодове.

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА- 1 яице,3 резана сирене,2 чаши мляко.

ВЕЧЕРЯ- 200гр говеждо мляно печено месо,картофи с масло,салата зелнчуци-грах,фасул,2 чаши мляко

ВТОРА ЛЕКА ВЕЧЕРЯ- 2 чаши мляко,2 яица,1/2 чаша сладолед/протеинов шеик

тoва е диета която прочетох в една книга на Арнолд.сравнително проста е и е евтина +че съдържа мн протеин и калории

БРей обаче с това,че тази диета си я чел в книгата на Арнолд се изложи ТОТАЛНО  :lol:  :lol:
Къде Баници в Америка бре ??!??!?! :lol:
Както и да е...диетата въобще не е съобразена с правилното хранене...

FI

22.09.06
22:32

хах глей го па тоа мушмурок.ще сканирам страницата и ше я постна да видиш сам.а незнам какво разбираш ти под “правилно хранене” я сподели че стана интерестно :D :D ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1