22.09.06
22:04
Бих искал да ви помоля да ми дадете примернo НВД , тъй като аз търсих, но неможах да намеря подходящо. BMR=1581,трябва да приемам по 2173 кал. дневно и искам да намаля процента на мазнини в тялото си. Мерките са ми 170/56 ( не се заблуждавайте от килограмите,имам мазен слой от около 2-3 сантиметра в областа на корема,паласките и задните части). Мисля си до зимата примерно да карам на диета + усилено кардио и тренировка за релеф.. за да изчистя мазнините в тялото си и след това до април месец някъде да дигам за маса тъй като нямам особено много ММ по мен :lol: и след това в същинското лято отново да изчиствам, дали така ще е най-добре? а сега с диетата дали ще е добре да взимам някакви хранителни добавки, примерно протеин + амино за да запазя малко поне ММ си маса ?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Докато караш НВД-то си блъскай тежко в залата !
Търси из форума примерни НВД-та или си направи и пусни за одобрение.
П.С. Според мен няма смисъл да чистиш сега, почвай маса.
Проблемът ми се състой точно в това, че аз мога да си намеря НВД, но не мога да я съобразя с моето BMR, а именно по колко грама да ям от тази храна и по колко от друга..
24.09.06
21:17
ne si namiraj
naprawi si sam
24.09.06
22:01
[quote author=“topDevil”]Докато караш НВД-то си блъскай тежко в залата !
Търси из форума примерни НВД-та или си направи и пусни за одобрение.
П.С. Според мен няма смисъл да чистиш сега, почвай маса.
дамм и аз си мислех ткаа ама се оказвам вече втора семдица на нвд ...
до декември ще чистя .. ква пародия хората качват аз чистя ... :lol: :lol:
ама след твя януари февруари и нататъка мисля да съм чистичък ! ..и да качвам чисто ... до лятото .. просто ми писна да седя мазен :) ....
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече