23.09.06
18:09
Имам следното питане: реших да тренирам четири пъти семично- понеделник, вторник, четвъртак и петък. Смятам след тренировка да пия по еди протеинов шейк, но ми направи впечатление, че суроватката е доста по скъпа от гейнъра. Тоест мога ли да земеня едното с другото и дали ще има някакава огромна разлика. Отделно имам наум да пия и през ноща за допълнителен ефект. Като цел сам си поставил да качвам здраво килограми. Второто ми питане, понеже не сам много запознат е дали на моята възраст 14год. 184см/51 кг. тези хранителни добавки няма да имат лошо въздеиствие на органи и т.н.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
23.09.06
18:31
Няма. Просто трябва да наблегнеш на яденето. Организмът ти още много ще се развива. По - добре да качваш по - бавно а не със светкавична скорост.
А относно протеин или гейнър. Според мен е по удачно да взимам гейнър защото е по евтин и мога да пия повече.
Не ги гледай по цената само - трябва да знаеш защо е разликата. Без да ти обеснявам обстойно трябва да приемаш повече въглехидрати и протеини и за това вземаш гейнер, а не само протеин..
23.09.06
19:30
Най - вероятно всеки ще ти каже различно. Аз съм за високо процентен суроватъчен протеин.
23.09.06
22:09
Земи си 100% Whey pro na Optimum Nutrition или на JC Nutrition протеин
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече