25.09.06
18:06
Имам Достата4но мускулна маса и искам малко Пасивна какво 6те помогне -Gainer-
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
25.09.06
20:12
Какво имаш предвид под “пасивна”? Мазнини? Не знам защо по дяволите ти трябват, но като ядеш мазно пържено и т.н. ще ги постигнеш.
П.С. Една от най - странните теми които съм виждал...
:shock: :? :lol: :lol: :lol: Да наистина странна тема.Ми яж яко мазно и геинара ще ти свърши работа.Само после да не питаш как ще свалиш.Успех
26.09.06
11:24
Наблегни на свинските пържоли ., баничките , бозичка , айрянче . :D
Наблегни на свинските пържоли ., баничките , бозичка , айрянче . :D
Абе от свински пържоли и яйрянче трудно че стане, трябва сладко най - вече в значителни количества, баничките и бозата стават, пици и хамбургери също, повечко посещения на Макдоналдс и така :lol: .
Но ако говорим сериозно, трябва да си луд, за да искаш да качваш мазнини, и се чудя до колко тази тема е сериозна.
Сигурно се майтапиш. Тука един пич има хранителен режим който ще ти е от полза:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=19010
Спазвай го и ще постигнеш добри резултати. :lol:
26.09.06
15:19
Аз предлагам Locked :wink:
26.09.06
15:28
Леле кви глупави теми измисляте бе хора.За какво ти е да качваш мазно?Пусни си малко снимки да видим, че ми е интересно щото казваш, че имаш достатъчно ММ.
LOCKED
по здрави
примерно може да не иска да е релефен и здрав.Иска да е по-пълничък.Какво лошо има ?
Ако иска това. Яж хляб с шунка, кашкавал и кетчуп. Пии газирано (кока-кола, пепси, спрайт). Също може да си хапваш вафлички, шоколадчета и др. сладки неща. Като утидеш на училище яж хамбургери, дюнери, палачинки или нещо друго.
26.09.06
22:03
И най-важното не забарвяй че не трябва да се движиш, застоявай се повече пред тв и компа.Само за протокола защо искаш да изглеждаш така, да не би да тренираш сумо :?:
[quote author=“predator88”]И най-важното не забарвяй че не трябва да се движиш, застоявай се повече пред тв и компа.Само за протокола защо искаш да изглеждаш така, да не би да тренираш сумо :?:
Като каза сумо се сетих за борба...То при борците освен ММ се иска и сланина да си като стена да не те мръднат :D Ако е за това наистина си бива да качи мазно :lol:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече