Къде мога да ползвам ...

01.10.06
21:43

...гребен тренажор? Моля ви, кажете ми някоя зала, където да има такъв, аз досега безуспешно търсих. :cry: Лошото е, че имам вече кростренажор и нямам място за гребен тренажор, иначе един обикновен струва 200 лв. Не мога да повярвам, че такъв ценен уред го няма никъде из залите! :shock:

01.10.06
22:31

[quote author=“Lumina”]...гребен тренажор? Моля ви, кажете ми някоя зала, където да има такъв, аз досега безуспешно търсих. :cry: Лошото е, че имам вече кростренажор и нямам място за гребен тренажор, иначе един обикновен струва 200 лв. Не мога да повярвам, че такъв ценен уред го няма никъде из залите! :shock:

Офтопик, но найстина уредчето си го бива.

Става прекфектно и за добра загрявка.

01.10.06
23:02

[quote author=“tpd”]Офтопик, но найстина уредчето си го бива.

Нали? :D За мен кростренажорът и гребният тренажор са есенцията на фитнес уредите за непрофесионалисти. Мисля, че друго не му трябва на човек.

02.10.06
12:25

В THE GYM има.Само там съм виждал може и на други места да има

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1