Сенки под очите

02.10.06
13:04

Някой да има идея как да се отърва от тях?

Храня се нормално, не обичам много месо, но го компенсирам с млечни продукти.
Стремя се да спя по 8 часа, но често отиват към 10, просто матрака ми не е много удобен.

Sportex

02.10.06
14:25

Сенки или торбички?

02.10.06
15:53

Сенки.

02.10.06
16:33

ами лягай си по-рано като за начало към 10 е ок

По - ранното лягане е вариант. Кофти става ако това е заболяване. Четох някъде за такова но и да ме убиеш не мога да се сетя името(на заболяването). Ако имаш възможност на обяд към 2 дай на очите си почивка. Имам предвид да си затвориш очите за 20ина минути да кажем. Само да не заспиш на работа  :)  Лягай по - рано както казахме. Сънят трябва да е толкова, че да се чувстваш добре. Въпроса е да легнеш по - рано.

02.10.06
23:05

По някога това е симптом за сърдечни проблеми.
По-често е “мониторен” синдром - на колко години ти е монитора?

02.10.06
23:37

:shock: Mayhem ти ибез тва си пират... :lol: Не бе недейте веднага да плашите човека с болести.Аз съм имал този проблем,споко просто спи по-повече и не си натоварвай очите.Не стой мн пред пс и тв-то,ако проблема ти пак продължава,можеш да си вземеш капки.Успех

03.10.06
13:03

[quote author=“mitaka101”]По някога това е симптом за сърдечни проблеми.
По-често е “мониторен” синдром - на колко години ти е монитора?

=Това беше леко безсмислено.

Сенките са симптом изобщо за цялостно неразположение и умора. НО при някои хора са направо вродени. Зависи...

Ако нямаш някакви явни симптоми, нереално е да се стряскаш за каквото и да е остро  или още по-малко патологично заболяване

03.10.06
16:53

Като се замисля май проблема идва от монитора - всеки, който е стоял пред него поне 5 мин. ми казва, че е отвратителен и се чуди как го търпя.

03.10.06
21:54

сенките много често са съвсем нормално явление. Може да са по-наследство и/или се дължат много тънка кожа на долниа клепач, която “прозира” или мастната тъкан на кожата в тази област е много изтънена или липсва.

почти всеки човек има сенки под очите в някаква степен.

03.10.06
22:19

[quote author=“Mayhem”]Като се замисля май проблема идва от монитора - всеки, който е стоял пред него поне 5 мин. ми казва, че е отвратителен и се чуди как го търпя.

Фнимателно, монитори се купуват очи не.  :wink:

07.10.06
00:30

Идея номер едно - отиваш и си правиш изследвания на кръвта и урината.

Специално кръвно налягане, бъбреци се отразяват на сенките под очите, а също така са и свързани помежду си.

Идея номер две - пий повече вода.

Въпрос - какво е “храня се нормално”?

Иначе разни компресчета с лайка, белтък от яйце, ядене на моркови (витамин А) и други подобни, но не ти решават порблема (ако има такъв).

Вярно е, че някои хора са по-”предразположени” към сенки под очите.

28.11.06
21:09

[quote author=“larousse”]

Специално кръвно налягане, бъбреци се отразяват на сенките под очите, а също така са и свързани помежду си.

Идея номер две - пий повече вода.

Въпрос - какво е “храня се нормално”?

Иначе разни компресчета с лайка, белтък от яйце, ядене на моркови (витамин А) и други подобни, но не ти решават порблема (ако има такъв).

значи аз се зачудих напоследак защото нито късно си лягам нито пия твърд алкохол, наследствеността ОК оттам малко ако съм хванал,
Но може ли да стане това от претоварване на бъбреците ?

И също така някаква маска за лице дали има против сенки  ?  :roll:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1