Nitrix Vs. No-Explode

psixar

04.10.06
16:45

Говорим за 2та продукта на BSN….какви са разликите и приликите...доколкото знам и двата са на NO основа...и кое ще е по-добре за човек който иска да покачи мм?

InDaHEad

04.10.06
20:11

NO-Explode защото освен че е азотен бустер е и креатинов комплекс...т.е. ще качиш повече вероятно.. :wink:

Според америкнаските форуми - NO-Xplode. Не съм ползвал но и аз него бих избрал. Питай иначе Honzik.

04.10.06
23:51

Абе то и в двата има креатин, “фатката” е в това, че NO-Xplode е и енергетик и е по-добрия избор между двата.

05.10.06
14:14

3ти ден  пия NO-Xplode, само че на етикета пише да се пие 30-45 мин преди трен на гладно, има ли смисъл да пия креатин монохидрат след трен и вечер? Защото ми се струва малко креатина.

07.04.10
21:14

Тъй като има тема но не е подробно може ли да попитам тук някой да ми обясни разликата дали е голяма и каква е от 2-та продукта и дали има проблем да пия половин опаковка да я деля с приятел да речем и дали като спра после ще има нежелани ефекти? Благодаря !

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1