Соева кайма?!?

Прескочи до:
FI

15.12.06
15:36

[quote author=“KLEKNALIQ”]Neo: Ти май не погледна линка който датох??? Хорате се оплакват че средписва едно и също лекарство и че не пропуска да спомене огромния си хонорар. Този доктор ако е доктор изобщо сигурно кара кола за 80 000, купена му от балъци които му вярват.

goosebumps: С какви матрици ме занимаваш. Просто съм човек здраво стъпал на земята и не варвам на всеки тарикат. А през средновековието средната продължителност на живота е 30-40 години, а днес е над 60. Смешно е и само да си помислиш че всички доктори и производители на храни и лекатства ни тровят.

Това, че продължителността на живота е станала по-голяма се дължи най-вече на развитието на медицината и на липсата на войни, а не на качеството на храната. :roll:

15.12.06
16:05

Продължителността на живота не е станала по - голяма, увеличила се е СРЕДНАТА продължителност на живота. Има огромна разлика.
Всеки да чете и да вярва на каквото иска.
Тая тема обаче почна да се изражда в спорове и лични нападки, и и давам още малко време, преди да я заключа.

15.12.06
18:49

Мисълта ми бече че не ни провят защото средната продължителност се повишава, а не намаля.  Или са калпави конспираторите или изобщо няма конспирация.

Петко К: Прав си, аз спирам да пиша по тази тема, има и по смислени неща да правя 8)

16.12.06
18:24

Аве хора няма лошо в соята. Евтина е и има мн белтъчини

KO

16.12.06
21:51

Абе хора, сериозно ви питам. В българия водата флуорира ли се? Все пак книгата е писана преди 5 години и сега има вероятност да е различно. Или пък ако се флуорира питейната вода, да пия само минерална? Или ако минералната се флуорира, да пия само чешмяна!  :shock:

17.12.06
17:58

Абе хора, сериозно ви питам. В българия водата флуорира ли се? Все пак книгата е писана преди 5 години и сега има вероятност да е различно. Или пък ако се флуорира питейната вода, да пия само минерална? Или ако минералната се флуорира, да пия само чешмяна!

Пии Изворна!

17.12.06
21:03

[quote author=“koisymazzz”]Абе хора, сериозно ви питам. В българия водата флуорира ли се? Все пак книгата е писана преди 5 години и сега има вероятност да е различно. Или пък ако се флуорира питейната вода, да пия само минерална? Или ако минералната се флуорира, да пия само чешмяна!  :shock:

Водата не се флуорира, ами се хлорира. И това се прави във всяка държава с даже и минимални хидиенни норми.

‘’По-здравословно’’ е да се пие минерална. Въпреки, че примерно тая Девини, кой знае от коя девинса улична чешма е помпана. Даже може и от Сполян за по-лесно да я точат...  :wink:

KO

17.12.06
21:44

[quote author=“tpd”]Водата не се флуорира, ами се хлорира. И това се прави във всяка държава с даже и минимални хидиенни норми.

Не бе, човек. Много ясно, че навсякъде се хлорира. Но, например в щатите се флуорира. Ти за ко мислиш американците са такива зомбита. :D Ще видете, и българите ще станем такива!

18.12.06
09:35

Пийте маркучена вода :wink:

18.12.06
17:09

[quote author=“butthead”]Пийте маркучена вода :wink:

:lol: А тя да не се Уранизира  ? :lol:

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1