Сьвети за моето НВД ?

05.10.06
10:40

Здравейте,
пускам поредната тема за НВД,защото миналите ми опити се оказаха леко казано неуспешни-докато тренирах си скьсах врьзки...тааа натрупах още някой и друг кг
Та значи аз сьм на 17 години;183 см ; 84 кг  :shock: 
Сьставил сьм си диетата по скоро по схемата какво не тряа да ям и кога,от колкото определени храни в определен час
Та ставам в 8 00 пия 1 капсула л карнитин
кьм 9 00 ям мюсли или овесени ядки  ако не сьм на работа,в противен случай имам време за 1,2 ябьлки до 12 часа
12 00 50тина грама броколи  и брюкселско зеле(или някакви зеленчуци) + пилешко месо(квото намера в хладилника) и ориз(ако няма 1на филия бонус л карнитин)
14 00 50 грама фьстьци или бадеми
17 00 130 грама риба тон(консерва)
19 часа салата + пилешко месо
през целия ден гледам да пия вьзможно най много вода -около 5 литра

предполагам има много забележки по “диетата”,моля ако на някой му се занимава...да ме посьветва нещо
тренирам 3 пьти седмично
предполагам ще ми трябва и протеин защото определено не приемам достатьчно от храната(и това оставям на някой да ме посьветва)
Благодаря предварително!

05.10.06
10:53

Вместо протеин, увеличи двойно количеството на месото, добави и яйца.

05.10.06
10:54

10x

06.10.06
00:05

Каде бачкаш като си на 17 ве ?  :?

06.10.06
12:52

Еми на 1на автомивка,ма общо взето бачкам по разни места от 14 годишен...така че сега определено не ми е проблем

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1