06.10.06
10:46
Съвсем скоро тръгнах на фитнес (имам предивд силови тренировки, кардио си правя в къщи) и заблязах нещо странно - след тренировка урината ми придобива странен силен мирис, който нямаше преди това. Имате ли подобен опит и знаете ли на какво се дължи? :shock:
Като добавки взимам само 500мг. л-карнитин преди тренировка, иначе съм на НВД - нищо особено, така че не би трябвало да е от това...
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
06.10.06
16:27
:) Ами предполагам, че се дължи на л-карнитина и крайни метаболити от интензивното натоварване. Ако пиеш сок от червено цвекло и пишкаш лилаво съвсем не значи, че си болна :) ...
Добре де, ако е така, това трябва да се е случвало на всеки тук... Не че съм параноичка, но все пак мисля, че е добре да се държат под око такива странични явления...
06.10.06
23:01
Виж сега, ако си човек грижещ се за здравето си съвестно редно е да си правиш изследвания на всеки 6 месеца - кръв и урина + общ медицински преглед. :) Ако “странната” урина се появява само след консумация на карнитин, то значи е от него! Ако се появява след тренировка за свое успокоение, можеш да занесеш 1 проба урина за изследване. Ако не си си правила скоро изследвания, то иди! Печелиш сигурността да се наречеш здрава!
Пий повече вода. И кажи какви са резултатите от изследванията :)
Vladimir.Nedkov, аз редовно ям червено цвекло, ама досега не съм пишкала лилаво :P
08.10.06
17:20
И аз взимам л-карнитин и забелязах същото по време на тренировка, а и по принцип... Сигурно е нормално.
Може би, но не е ли странно, че тук има хора, които се занимават сериозно от години и никой не се обажда да каже, че това е нормално от позицията на опита си... И определено не е от л-карнитина - пия го всеки ден, но само след тренировка (два пъти седмично) ми става така.
Ух, скоро няма да отида да си направя изследвания, съжалявам... Хич не съм фенка на тези работи. А вода си пия. И зелен чай. :)
10.10.06
01:12
от зеления чай е на бившата ми приятелка орината и миришеше на нещо като оцет и течен аналгин :)
п.с ако зеления чай е от оня дето пишкаш и ... по често !
[quote author=“The_Champ”]от зеления чай е на бившата ми приятелка орината и миришеше на нещо като оцет и течен аналгин :)
п.с ако зеления чай е от оня дето пишкаш и ... по често !
Да, ама моята не мирише така винаги, а само след тренировка. А чая го пия по съвсем друго време.
Ух, скоро няма да отида да си направя изследвания, съжалявам... Хич не съм фенка на тези работи. А вода си пия. И зелен чай. :)
И защо?
Може да си направиш изследвания на урината... не боли :) А може и просто да поговориш с някой лекар. Може и да се събуди даже :)
10.10.06
11:33
от колко време не си правила любов ? може би ти трябва мъжка ласка :)
10.10.06
11:43
ххаах champ маи отиваш пак към бисерите мои 4овек
10.10.06
11:59
ми чи то горе доло си е нормално все пак като тренираш ти се засилва кръвообращението и започват да се изхвърлят вредмите бактерии чрез потене и чрез урината , затова след тренировка съм забелязал , че урината ми се оцветява в по тъмно , но на миризма незнам 8) , но определени трябва да пиеш повечко вода и по време на тренировката
п.п. и от други съм го чувал , че кат почнали да пият карнетин и миришели на “скункс” :D
Урината и потта миришат странно/гадно/ точно при хора, който започват по-засилена физическа дейност. Това се дължало на изхвърляне на токсини.
Иначе, може да мирише повече, ако си я концентрирала. Тоест получав се някакво обезводняване около трен.
Пий повече вода.
Иди на лекар. :wink:
10.10.06
21:31
днес се консултирах с приятели на тази тема те ми казаха че и те като са пили л карнитин им е мерисала орината,дори са имали повече газове ...значи това е нормално и няма от какво да се притесняваш!
Значи такива сухи предположения,няма смисъл от тях....
Можем само да гадаем от какво е,защото цвета на урината ти и съдържанието й,зависи от 100000 неща...
Прави си тест и толкова...
ХАХАХА! Е с това ме разби! :lol: :D Да не си предлагаш услугите като “мъжки ласкател”?... :P
Като изключим евентуалните сексуални аванси, имал ли си нещо друго предвид и какво точно?
[quote author=“tpd”]Урината и потта миришат странно/гадно/ точно при хора, който започват по-засилена физическа дейност. Това се дължало на изхвърляне на токсини.
Иначе, може да мирише повече, ако си я концентрирала. Тоест получав се някакво обезводняване около трен.
Пий повече вода.
Иди на лекар. :wink:
Е чак гадно не е - странно е точната дума - както, когато пиеш антибиотици например (не че съм пила много). И наистина на цвят също става по-тъмна.
Ами, ще гледам да пия повече вода, да. Макар че не мога да се насиля да пия количества от 3-4-5 литра - в един момент почва да му се повръща на човек от пиене на вода - сърце не ти дава да преглътнеш!
10.10.06
23:14
Не се плаши аз като пия Л-карнитин урината ми винаги мериша ужасно.даже ако го пиете на капсули и ги отворите и ще усетите същата гадна миризма на развалено месо
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече