бъдеЩият мистър ОЛИМПИЯ сега на 18

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
JI

08.10.06
10:58

ест. че не е натурален . :)

08.10.06
13:11

1.онова момче което е станало мр.олимпия до 18 разбира се че не е натурално изцяло и зима някакви химии.. раобтата е там че всеки в днешно време го прави това момче си е скъсало..... за да тренира и да пази диети и както каза някои не е виждало шоколад.....
2.Този дрекс или както е не мога да повярвам че е 89-90 набор .... просто това е смешно да си го помисли човек:П

JD

08.10.06
14:01

Аз пък ще кажа че няма бъдеще! Да е започнал на грубо на 15, в периода на пиков растеж, когато основните хормони не са със стабини нива, тоя пич с е стопил мозъчната кора с, не искам да виждам снимка и на сърцето му, а след 5 год  :evil:  . На 35 год. тялото ще му толкова изтощено, че някой ще трябва да му пазарува ( за справка Лий Хейни,  А. Ш-ер.  :lol:  )

JI

08.10.06
14:05

[quote author=“Veleson”]1.онова момче което е станало мр.олимпия до 18 разбира се че не е натурално изцяло и зима някакви химии.. раобтата е там че всеки в днешно време го прави това момче си е скъсало..... за да тренира и да пази диети и както каза някои не е виждало шоколад.....
2.Този дрекс или както е не мога да повярвам че е 89-90 набор .... просто това е смешно да си го помисли човек:П

за 1 не си разбрал нищо правилно !
за 2 ако щеш вярвай ... може да го питаш лично в мирк мисля че ника му е drecs а и влиза във форумите ако пак не вярваш земи провери списъците за републиканското за юноши 2006 и ще видиш кой е първи и кой набор е ... ( в най тежката категория )

08.10.06
16:21

Някои знае ли drecs от кои град е ? Между другото то е ясно че не е чист , супер зобан и тои както и другият на 18 год. дето е.

08.10.06
16:40

[quote author=“JiVk0”][quote author=“Veleson”]1.онова момче което е станало мр.олимпия до 18 разбира се че не е натурално изцяло и зима някакви химии.. раобтата е там че всеки в днешно време го прави това момче си е скъсало..... за да тренира и да пази диети и както каза някои не е виждало шоколад.....

за 2 ако щеш вярвай ... може да го питаш лично в мирк мисля че ника му е drecs а и влиза във форумите ако пак не вярваш земи провери списъците за републиканското за юноши 2006 и ще видиш кой е първи и кой набор е ... ( в най тежката категория )

Какви са му горе долу мерките знаеш ли ??

08.10.06
19:00

[quote author=“JiVk0”]

http://www.bb-team.org/articles/000651.php 88 e !

15.10.06
00:14

това момче със сичкия си ли е ?  :?

JI

15.10.06
08:19

[quote author=“Ayo”][quote author=“JiVk0”]

http://www.bb-team.org/articles/000651.php 88 e !

имах предвид че на снимките , които съм дал годините са абсолютно верни :) , не сме се разбрали тоест аз не съм се изразил правилно :))
иначе мерки незнам един път беше дошъл в злаата която тренирам във Варна и беше доста омазнен ама раката му беше огромна . нещо от сорта 48 +.

15.10.06
23:18

Какви са тия родите ли,кадето си дават парите,да зобът сина си и да му развалят здравето толкова млад. :!:  :(

Animal

15.10.06
23:22

много е здрав, особено в раменете. Нищо чудно да е новия олимпия след няколко години. А за химията - много ясно, че е супер лоша работа, ама като иска да е професионалист няма как. Пък и все пак не е само от химия работата, определено - вижте втория и третия, те също са се зобили, но са много по-зле.

17.10.06
23:31

най масовата грешка е че всички слагат химията като начален стимул и фактор за добрия културист, а е точно обратното. Най-великите културисти са били много надарени и са достигнали едно стрехотно ниво преди да посегнат към зоба. това ниво обаче много малко хора могат да го постигнат понеже 90% от трениращите или не знаят как да тренират или ги мързи. изисква се адски тренировки. за съжаление хората предпочетат лесния начин - зоба- които обаче обрича хората на провал, защото смазва тяхната самоувереност в собствените им възможности.

така че тренираите и се учете, зоба е само временно решение, с дългосрочни последици

Sourcemag

19.10.06
21:09

Това което той е постигнал може да стане мн лесно ако почнеш да тренираш на 15-16 храниш се добре от време на време правиш разни цикълчета с добавки за 3-4 години добро трениране може да се достигне 85-90кг.(при средна височина 180-185см.) и после ти трябва само 1 цикъл с винстрол примерно за да изчистиш и даже ще го минеш тоя тип  :wink:

19.10.06
21:17

[quote author=“Sourcemag”]Това което той е постигнал може да стане мн лесно ако почнеш да тренираш на 15-16 храниш се добре от време на време правиш разни цикълчета с добавки за 3-4 години добро трениране може да се достигне 85-90кг.(при средна височина 180-185см.) и после ти трябва само 1 цикъл с винстрол примерно за да изчистиш и даже ще го минеш тоя тип  :wink:

То ако така лесно ставаше ;)

19.10.06
22:26

Това което той е постигнал може да стане мн лесно ако почнеш да тренираш на 15-16 храниш се добре от време на време правиш разни цикълчета с добавки за 3-4 години добро трениране може да се достигне 85-90кг.(при средна височина 180-185см.) и после ти трябва само 1 цикъл с винстрол примерно за да изчистиш и даже ще го минеш тоя тип 
То ако така лесно ставаше

ако нямаш с какво друго да се занимаваш, така става.

Skari

19.10.06
22:56

:lol:  :lol:  То втория и треития АЗ ги бия, какво е това състезание by the way ?

26.10.06
10:20

С winstrol не са чисти :!:

26.10.06
16:26

Според вас този ход(зоб) преценен ли е бъдещето, това ще му донесе ли купища пари и всичко, което иска от живота, това дава ли му нормален живот ??? Като се позамислих върху тези неща, естно казано никак не му завиждам, а знаете ли какво, съжалявам го, защото имам мисълта и съм прочел това онова и имам някакви опасения, че този младеж ще страда от доста проблеми в бъдеще... :wink:

Kato si pro4el tova onova kaji ot kakvi problemi 6te strada tozi mladej v bude6te :lol:

dickhead

26.10.06
17:21

[quote author=“KickBoxer”]:lol:  :lol:  То втория и треития АЗ ги бия, какво е това състезание by the way ?

пусни една снимка да те видим де

InDaHEad

26.10.06
18:04

Е то и аз ги бия ако става на въпрос... :wink:

29.10.06
23:04

[quote author=“obelka”]Kato si pro4el tova onova kaji ot kakvi problemi 6te strada tozi mladej v bude6te :lol:

[quote author=“Azazel”]Нещо повече за страничните ефекти при употребата на стероиди

Страничните ефекти от стероидите могат да бъдат много по-сериозни, отколкото си мислим. Истината е, че нашият спорт е изключително труден и са нужни много воля и усилия за постигане на добри резултати. Много хора прибягват до стероидите без дори да осъзнават какви опасности крият те. По долу сме изброили най-важните от тях, които е добре да знаете, че са реална опасност за вас и тялото Ви. Ако взимате подходящи дози бихте намалили тези ефекти до минимум, но ако сте умни не бихте прибегнали до допинга.

Водното задържане: Това е най-често срещаният ефект от стероидите. Придава на тялото ви подпухнал и воден вид като така теглото ви се покачва, а много от нас искат имено това независимо от качеството, което получават. Оводняването може да се намали с други лекарства, които също имат странични ефекти. Добре е да знаем, че този страничен ефект е зависим от диетата на спортиста.

Акне: Много от нас вече са чували реплики от рода на “Реших да взимам стероиди, но се страхувам от акне”. Това е също много популярен страничен ефект. Спортисти, които никога не са имали акне могат да го получат, а тези, които имат да го влошат. Принципно акнето е естествена част от живота на хората в пубертет, но това с течение на времето отшумява. За съжаление при употребата на стероиди пъпки могат да се получат по най невероятни места по тялото, например по гърба гърдите или краката.

Гинекомастия: Повечето от спортистите дори не са чували за това състояние, което се получава при хора в напреднала възраст, дори без да са употребявали стероиди. Гинекомастията е образуване на женска гръдна тъкан при мъжете или най-общо казано подуване на гръдните жлези, което повярвайте ми седи изключително грозно. Спортистите взимат анти-естрогени, с които намалят или дори елиминират въздействието на този страничен ефект, но както казах по- горе всеки препарат има свои странични ефекти.

Агресия: Анаболните стероиди наистина причиняват агресия у хората, които ги употребяват. Сигурните допинг препарати могат да направят атлета много по-раздразнителен или агресивен, отколкото е по принцип. Трябва да знаем, че причината за неконтролируемо поведение е в ума ни. Ако някой, които употребява стероиди не може да се контролира, то други могат и то доста успешно.

Хипертонията: Хипертонията е болест свързана с високото кръвно налягане, което е неизбежно при оводняването, което съпътства всички стероиди. Лошото е, че повечето атлети, които употребяват стероиди дори не усещат, че това се случва с телата им, а хипертонията води до много болести, които пък водят до фатален край.

Започвам изброяването на по-редки ефекти, но това не означава, че някой е застрахован срещу тях.

Сърдечносъдови болести: Нали не сте забравили, че сърцето е мускул. Да, по различен е от тези мускули, към които се стремим, но все пак е мускул. Факт е, че стероидите въздействат на холестеролните натрупвания по артериите, което е изключително опасно.

Повишен пулс: Повишаването на пулса е регистриран от много атлети, които са се сблъсквали със стероидите това показва възбуденото състояние на нервната система.

Импотентност: Когато спортистите използват стероиди сексуалното им влечение е по-голямо от преди, понеже вкарват андрогени в тялото си отвън. В даден момент тялото усеща, че е залято и решава да коригира този проблем като намали собственото производство на тестостерон. Когато приключим цикъла би следвало всичко да се върне в нормални граници, но ако цикълът е бил прекалено дълъг или неподходящ това не се случва. Процесът на връщане на нормалните тестостеронови нива може да се ускори с други препарати.

Жълтеница: Понеже стероидите, които се приемат орално биват филтрирани от черния дроб, той също е сериозно застрашен. Някои стероиди влияят изключително пагубно на черния ни дроб, от което може да получим жълтеница или най-малко увеличен и болезнен черен дроб.

Стомашни проблеми: Може би много от вас не вярват, но някои стероиди могат да увеличат продукцията на стомашна киселина и да намалят производството на защитна стомашна слуз, от което можете да получите язва. За намаляване на този ефект някои спортисти приемат стероиди с ядене.

Кръвна захар: Много стероиди влияят на нивото на захарта в кръвта и урината. Така, ако ни се наложи да направим тестове за захар, те ще са грешни. Добре е да знаем, че най-разпространената в света захарна болест е диабетът.

Глезени: Поради течното задържане солният баланс на тялото се променя, от което можете да забележите как глезените ви се надуват. Някои атлети чувстват това надуване дори в корема.

Менструални проблеми : Жените задължително ще се срещнат с този ефект от стероидите, в случай че са решили да ги употребяват.

Поведенчески промени :По горе споменах за агресията, но на някой от вас ще ви се стори нищо пред трудностите при спане общото безпокойство и раздразнителност. Това отмина след прекратяването на стероидния цикъл, но на много от нас им се струва, че не си струва да се сблъскаме с тези неща.

Остеопороза:Това е един много опасен страничен ефект, който може да ви отведе в инвалидната количка. Някои стероиди са свързани със загуба на калций в костите. Това води до отслабване на костите податливост на счупване и загуба на височина.

Не знам как ви се струват тези странични ефекти дотук, но аз твърдо реших да не се сблъсквам с тях. Вероятно съм изтървал да спомена за някои други такива, което, не означава, че такива няма и не може да има. Единственият начин да се предпазите от всички тези ефекти едновременно е да не употребявате никакви стероиди. Има много състезатели и хора с перфектни тела, които постигнаха това, което искаха без помощта на допинг препарати.

Общо казано, мисля, че е достатъчно като за начало, а ако прояви интерес съм посочил главните “възли” около, които стероидите засягат...

29.10.06
23:25

грозна гледка за 18 годишен, тяло подхождащо по-скоро за 25 годишен

Skari

30.10.06
12:54

[quote author=“dickhead”][quote author=“KickBoxer”]:lol:  :lol:  То втория и треития АЗ ги бия, какво е това състезание by the way ?

пусни една снимка да те видим де

Е след 1-2 год. ссе пускам на състезание ... ше ме разберете кой съм  :lol:

Ще помоля да престанете със спама за да не се щракне катинарчето на темата.
Благодаря ви.

30.10.06
15:53

[quote author=“tpd”][quote author=“cskasandanski”][quote author=“Steve”]Наистина момчето е със стахотни заложби...обаче с тия стероиди на тая възраст - цената на това тяло е твърде висока!

И в тая връзка....тва детенце сигурно няма да види 30тата си годишнина: http://www.metacafe.com/watch/91995/muscle_boy/

тва го бях гледал по GTV :)малкия се хвалеше,че не е ял шоколад :lol:

:shock: Тук просто леекинко ми иде да повърна... С извинение, ама това дете ми изглежда като някаква изродче.

Явно тренира гинмастика, много нисък процент мазнини/което е нормално, кожа и кости/ И много малки оформени мускулчета... Ако му вкарват повечко бърз въглехидрат след трен. и го помпят с нещо леко, като амино например... може и да се получава такова нещо, знай ли човек... :? Но даже ме е гнус да си помисля, че е на допинг...

не съм гледал видеото, ама ако става въпрос за Ричард Сандрак - очевидно е че детенцето е назобкано. Преди години имаше интервюта там с него по няква телевизия.. баща му му давал някви шейкове дето не било ясно какво има в тях. Интересна история ама стара.. и не бих казал че е кожа и кости, За годините си момчето е огромно. Някъде във стероид.цом някой беше писал че когато е на 13 години е висок само 145см или нещо такова, не съм сигурен за цифрата. Обаче притежава невероятни умения - виште видеоматериалите на http://richardsandrak.com/
Най-много ме впечатлиха балансирането върху баскетболната топка и 150-те удара(даже повече май бяха) за 30 секунди - наистина невероятно постижение

30.10.06
17:04

[quote author=“wtf”]не съм гледал видеото, ама ако става въпрос за Ричард Сандрак - очевидно е че детенцето е назобкано. Преди години имаше интервюта там с него по няква телевизия.. баща му му давал някви шейкове дето не било ясно какво има в тях. Интересна история ама стара.. и не бих казал че е кожа и кости, За годините си момчето е огромно. Някъде във стероид.цом някой беше писал че когато е на 13 години е висок само 145см или нещо такова, не съм сигурен за цифрата. Обаче притежава невероятни умения - виште видеоматериалите на http://richardsandrak.com/
Най-много ме впечатлиха балансирането върху баскетболната топка и 150-те удара(даже повече май бяха) за 30 секунди - наистина невероятно постижение

зависи какви са ударите , но като цяло това е НЕВЪЗМОЖНО !

B_

30.10.06
18:10

запишете детето си на спортна гимнастина на 6 години и на 13 ще има същите и да не по добри резултати!!! :wink:

30.10.06
18:32

hardboy ами изтегли си видеото и виш хлапето кво прави..

GS

30.10.06
18:36

Като го гледам тоя пампаец си мисля: Аз кво тренираааам???? Кво се разхождам по тия залиииии????? Кво ям? Ама пък съм слаб по химия  :D

FZ

30.10.06
19:20

[quote author=“RAMBO”]най масовата грешка е че всички слагат химията като начален стимул и фактор за добрия културист, а е точно обратното. Най-великите културисти са били много надарени и са достигнали едно стрехотно ниво преди да посегнат към зоба. това ниво обаче много малко хора могат да го постигнат понеже 90% от трениращите или не знаят как да тренират или ги мързи. изисква се адски тренировки. за съжаление хората предпочетат лесния начин - зоба- които обаче обрича хората на провал, защото смазва тяхната самоувереност в собствените им възможности.

така че тренираите и се учете, зоба е само временно решение, с дългосрочни последици

много правилно !  8)

[quote author=“Azazel”]Общо казано, мисля, че е достатъчно като за начало, а ако прояви интерес съм посочил главните “възли” около, които стероидите засягат...

Недеи ми паства тия детски статиики :lol: Мисля че няма смисъл да кавам че това са дефекти които лесно се избягват и тн..Въздържаите се от такива безпочвени мнения.
А за момчето което каза че гледката е грозна....no comment.

31.10.06
11:16

As of 2005 he stands 4 feet and 10 inches, weighs 100 pounds (45 kg) and his chest measures 35 inches, biceps 12 inches and his thighs 19”. At the age of 8 he was able to bench press 210 pounds at the body weight of 70 pounds.

Ебати хлапето :shock:

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1