06.10.06
23:00
Най накрая си получих скромната поръчка от USA и реших да споделя малко инфо:
http://img212.imageshack.us/img212/3065/picture003wb6.jpg
Мисля и даже съм ги започнал по този ред:
1.Scitec Attack - по мои сметки и по начина, по който ще го приемам стига за 44-46дни
Почивка 15 дни
2. Controlled Labs White Blood + Saturn Kre-alkalyn - 30дни
Почивка 15 дни
3. Universal Nutrition Animal Pump - 30дни.
Протеина ще ми стигне за много време, сега си набавям каквото ми трябва с храната и ще го пия само след тренировка.
Имам малко останал Basic Cuts и понеже тренирам вечер, ще го ползвам като Pre-Workout Out Enhancer когато има lack of energy :D
Sesaglow - за всеки случай ако взема да трупам много мазно.Това си е най-изгодния sesamin продукт на пазара.
———————
Мнения за продуктите:
Scitec ATTACK - усетих го от първия прием, доста добро напомпване, вече приключвам втората седмица от приема му.Силата ми се е увеличила във всички упражнения, които правя, най вече лег и клек.
06.10.06
23:16
доста интересно..ще кажеш как върви скайтек атак, че съм му го набелязал и аз :)
От кои саит? За колко време ти ги доставиха? Некфи проблеми мита ала бала?
Ти винаги правиш некфи добри комбинации ! Очаквам да даваш редовно ъпдеит за напрадък и тнт ;) .
Ееех , че яка снимкааа...
Кажи колко излезе всичко и казвай отвреме на време как се чувстваш , въстановяване , тренировка , напомпване...
Цените са от a1supplements.com, не съм ги поръчвал онлайн , един приятел се завърна от САЩ и ми ги донесе.Едиснтвено протеина и витамините са взимани от БГ.
От време на време ще давам впечатления от продуктите.
Сега е момента да си направиш снимка и после още една след като си изпил тези добавки за да има база за сравнение. Според мен на всички ще им е интересен прогреса ти. Нещо като преди и след. Поздравления за покупката - пожелавам ти тежки и ползотворни тренировки! 8) Даже предлагам да се създаде тема или раздел с теми където за всеки ще има тема и ще може да си слага снимки за да има сравнение на прогреса през времето, както и влиянието на различни добавки върху килограми, визия и т. н. - сигурно ще е интересно. И сегашната тема със снимки е добра, но трудно се следи прогреса на отделен човек, защото снимките са омешани.
Снимки съм си направил, ако реша ще ги постна.
На запад (бб.ком) логовете се правят постоянно, ама и фирмите производители постоянно избират бета тестери :)
Тук няма да видим скоро такова нещо.
а примерно хората които нямат познати в Америка онлине могат ли да ги закупят?колко допълнителни разходи им се отварят и има ли фаида по куриер от сащ?
[quote author=“emzo”]Снимки съм си направил, ако реша ще ги постна.
На запад (бб.ком) логовете се правят постоянно, ама и фирмите производители постонно избират бета тестери :)
Тук няма да видим скоро такова нещо.
Виждал съм такива по списанията.
Тука няма да видим такива работи докато не си оправим продуктите.
И тук може да си направим такова нещо при добро желание от модераторите... :wink:
11.10.06
14:29
http://img245.imageshack.us/my.php?image=1709061909bo2.jpg
Аз си мислех, че съм си взел супер готини неща, а сега като гледам нищо не съм си взел ... на тоя Controlled Labs White Blood как съм му хвърлил око .. ще се поръчва още скоро ....
Mалък ъпдейт:
Абе не ми е ясно как ама вече 5та седмица го пия АТТАСКа и има още много в кутията.1 serving e 12 scoop и явно не го уцелвам точно, но както и да е.
Та горе долу от както го пия съм излязал от НВД и го карам на РБР леко към ВВД.
Силата ми се е качила за този период както следва:
лег - 80кг - 8
90кг - 5-6
100- 2
т.е около +15-20кг
Клек - 120 - 8ца, повече засега не съм пробвал
тука доста - около + 25-30
Тяга правя отскоро и нямам впечатления.
За мерките:
ръце + 2см
гр кош - от 97/102 на 102/106
Корем + 1.5 :oops:
[quote author=“emzo”]Mалък ъпдейт:
Абе не ми е ясно как ама вече 5та седмица го пия АТТАСКа и има още много в кутията.1 serving e 12 scoop и явно не го уцелвам точно, но както и да е.
лег - 80кг - 8
90кг - 5-6
100- 2
т.е около +15-20кг
За мерките:
ръце + 2см
Е качил си ММ в корема ся... :lol:
Aми нека да видим как ще е през следващите седмици, ако стане мазно :) почвам сесамина.Ама за сега са добре нещата като гледам.
@djpetko - между другото корема го тренирам като ненормален.
24.10.06
11:43
видях снимката и лигите ми потекоха , кога ли ще мога да си позволя такова нещо ..... майко както единстжените добавки които съм пил са некви смешни .... за 10 лева половин кило протеин насипен :)) ))))
[quote author=“emzo”]
@djpetko - между другото корема го тренирам като ненормален.
Е тогава не се стряскай,че си качил см на талията... :wink:
30.10.06
23:04
лег - 80кг - 8
90кг - 5-6
100- 2
т.е около +15-20кг
За мерките:
ръце + 2см
Това ме заинтересува! :wink: Я дай малко инфо... Значи за 5 седмици си си качил силата на лега с 15-20 кг, а на клека с 25-30? Интересува ме като почна с добавките тези тежести наистина ли ти бяха предел (изпълнени с абсолютно усилие) и върху тях качи 15-20 кг? Само на Scitec Attack ли си бил или си взел едноврменно и други добавки?
30.10.06
23:22
Според мен това с максималната тежест е много относително,зависи в този ден какво си ял,дали си отпочинал и т.н....затова според мен може да има някои разминавания в килограмите...
Уточнявам:
Тренирам от 1 година, все на НВД съм бил и съм смъкнал доста килограми.
АТТАСКа го почнах 1 седмица след излизането от НВДто.
Специално за лега - с 70кг с много усилия си правих 8ца.
Днес с 90 направих 7ца.
Пия АТТАСКа, протеин само след тренировка (остатъка - предостатъчно от храната) и амино вечер преди лягане.
:wink:
31.10.06
00:25
А като килограми лично тегло колко качи? Вземаш го по 10 г 30 мин. преди тренировка, така ли?
4-5кг
трен. ден - 30мин преди трен и след трен.
нетрен. ден - сутрин на гладно
31.10.06
18:53
emzo, значи си вземал по 20г на ден? Намерих описание за него в www.bodybuilding.com/store/sci/att.html - доколкото разбрах съдържа микс от различни видове креатин + азотен бустер. Колко точно креатин съдържа на доза от 10г продукт?
Въпросът ми е - дотогава беше ли приемал Креатин в дози от порядъка на 10-15г на ден?
Koлко креатин има вътре точно не се знае.Единственото, което знам е че продукта на запад го водят underdosed в сравнение с други подобни.
Пил съм само кре-алкалин(1.5гр е 1 serving) и бях много доволен.
На АТТАСКа recommended dosage e 2 servings.
Бая време не си писал... утесняха ли ръкавите на тениските :lol: Тежестите стигат ли ти в залата :D ако не, да носим още.... White Blood-а свърши ли го ?
:) На АТТАСК съм още ама то дълга история ..... само ще спомена, че идиотите от Сайтек са объркали тотално етикета.
Силата се е запазила, напомпването го усещам само като правя ръце вече.
Следващото в списъка ще е Анимал Пъмп. Ама ме посъветваха да си направя почивка 2-3 седмици заради азотния бустер и може би ще го почна след нова година.
22.11.06
20:01
Тоз протеин ми се струва много як. Я кажете в българия на каква цена е същата разфасовка? :D
Ако не се лъжа емзо си го беше взел от бг (май 99 кинта беше но ше те излъжа ...)
22.11.06
22:54
Толко е от silata.com можеш да си го поръчаш
22.11.06
23:09
[quote author=“emzo”]:) На АТТАСК съм още ама то дълга история ..... само ще спомена, че идиотите от Сайтек са объркали тотално етикета.
Силата се е запазила, напомпването го усещам само като правя ръце вече.
Taka както си го написал малко не се разбира дали си доволен или не... Защо не напишеш подробно колко време го взема общо, колко килограми си качил като маса, а като сантиметри, като сила на основните упражнения? И въобще с какви впечатления си останал от продукта. Да знаем и ние дали си заслужава да го използваме... все пак това е смисъла на темата, нали? :wink:
Хах, нещо с недоверие гледаш на темата. :wink:
Уточнявам:
На етикета пише, че:
1 serving е 10гр - 1/2scoop
До преди седмица, го пиех както е написано, 1 serving преди и след тренировка.
По план график трябваше да е приключил.Да ама не.Намерих електронна везна и се оказва, че 1 scoop e точно 5гр. Мамичката им на Сайтек, никакви не отговарят.Писал съм им на всички мейли, които намерих и няма отговор.
Както и да е.Оказва се, че съм приемал до сега само по 1 serving вместо 2, но дори и така продукта го усещам.
Вече като дата кога трябва да свърши не знам, объркаха ми се сметките, но сега си го пия както трябва - по 20 гр. дневно.
p.s. темата е неангажираща, не правя реклама на продуктите, просто си споделям мнението.
p.s.2 - АТАСКа е ... как да го кажа един от малкото продукти, които усещам, големи очаквания имам за пъмпа и бялата кръв.
p.s.3 - качил съм още кило някъде - около 76кг се въртя.
22.11.06
23:35
[quote author=“emzo”]Хах, нещо с недоверие гледаш на темата. :wink:
Уточнявам:
На етикета пише, че:
1 serving е 10гр - 1/2scoop
До преди седмица, го пиех както е написано, 1 serving преди и след тренировка.
Както и да е.Оказва се, че съм приемал до сега само по 1 serving вместо 2, но дори и така продукта го усещам.
p.s. темата е неангажираща, не правя реклама на продуктите, просто си споделям мнението.
p.s.2 - АТАСКа е ... как да го кажа един от малкото продукти, които усещам, големи очаквания имам за пъмпа и бялата кръв.
p.s.3 - качил съм още кило някъде - около 76кг се въртя.
Не бе, човек! :lol: Просто искам да си извадя ясни изводи за продукта!
Кажи просто - за толкова седмици качих толкова кила, толкова сантиметри, силата на лега (клека) ми се увеличи с толкова кила и така... “Препорчвам го и на други” или пък - “Никой да не прави моята грешка и да си хвърля парите на вятъра”... :wink:
[quote author=“nikolaBULL”]Не бе, човек! :lol: Просто искам да си извадя ясни изводи за продукта!
Кажи просто - за толкова седмици качих толкова кила, толкова сантиметри, силата на лега (клека) ми се увеличи с толкова кила и така... “Препорчвам го и на други” или пък - “Никой да не прави моята грешка и да си хвърля парите на вятъра”... :wink:
Е аз до колкото разбрах с излизането от НВД почва с Аттак-а, нормално е даже без него да качи и сила и маса.... Тъи де, имам предвид, че ти искаш и цифри и резултати, ама така или иначе, даже и да ти ги каже, няма да добиеш реална представа колко са благодарение на Аттак-а
Иначе emzo за лъжичката приеми го от добрата страна, ако някои ден си купиш креатин монохидрат, поне ще има с какво да си го мериш :D
23.11.06
12:23
лег - 80кг - 8
90кг - 5-6
100- 2
т.е около +15-20кг
За мерките:
ръце + 2см
Вижте сега... аз искам от emzo да ми каже, примерно, за лега двойката на 100 кг и осмицата на 120 кг за клек преди преди НВД-то правил ли ги е... защото виждам, че x_3_mar намеква, че при диетата му е била паднала силата и с АТТАСК просто се е възстановила до предишното ниво.
И едно обобщение - дали е доволен и го препоръчва или не, нищо повече. Защото си мисля март (спрял съм от началото на ноември), когато се върна в залата да форсирам по-бързо да си върна формата, а и да я надскоча!
Бих искал отговор от emzo, а не предположения от други... предположенията и сам ги правя! :wink:
@nikolaBULL - аз писах точно в този пост, това което те интересува
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=191375#191375
Откак съм стъпил в залата винаги съм бил на отрицателен калориен баланс => не мога да говоря за силови постижения.
Аз нямам предишно ниво като база, с което да сравнявам.
Колкото до продукта исках да свърши преди да правя генерални заключения, но .... ако трябва да ти дам сега отговор:
Да, доволен съм и го препоръчвам.Усещането, че си напомпан е добро, силата ми се покачи.Спя по 8 часа точно и сутрин се чувствам добре. Сутрин не го пия на гладно т.к. ми пада кръвното от него.Това е общо взето.
Това ми е първи такъв продукт и най-точно ще е отговоря след като го сравня с другите доказани продукти.
23.11.06
19:00
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“nikolaBULL”]Не бе, човек! :lol: Просто искам да си извадя ясни изводи за продукта!
Е аз до колкото разбрах с излизането от НВД почва с Аттак-а, нормално е даже без него да качи и сила и маса.... Тъи де, имам предвид, че ти искаш и цифри и резултати, ама така или иначе, даже и да ти ги каже, няма да добиеш реална представа колко са благодарение на Аттак-а
Иначе emzo за лъжичката приеми го от добрата страна, ако някои ден си купиш креатин монохидрат, поне ще има с какво да си го мериш :D
какво ще взимате акъл от EMZO който изобщо няма си и понятие от суплементи да не говорим за тренировки за м.маса и сила ! вземете му прочетете постовете във всичките му теми и ще добиете представа че е един от многото четящти и преписващи :twisted: :twisted:
офтопик:
[quote author=“BIG PICHAGA”]
какво ще взимате акъл от човек който изобщо няма си и понятие от суплементи да не говорим за тренировки за м.маса и сила ! вземете му прочетете постовете във всичките му теми и ще добиете представа че е един от многото четящти и преписващи :twisted: :twisted:
Нещо не схванах за кои се отнася това?!@?##%$^
23.11.06
19:30
[quote author=“x_3_mar”]офтопик:
[quote author=“BIG PICHAGA”]
какво ще взимате акъл от човек който изобщо няма си и понятие от суплементи да не говорим за тренировки за м.маса и сила ! вземете му прочетете постовете във всичките му теми и ще добиете представа че е един от многото четящти и преписващи :twisted: :twisted:
за този дето е пуснал темата 8)
23.11.06
20:31
http://nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=15780
Това същия протеин ли е като на снимката? Гледам кутията е различна, надписа е същия, цената е различна(пфф, съвсем се обърках!) :evil:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече