Има ли разлика?

07.10.06
11:50

Някой може ли да ми каже дали има значение с кое упражнение почваш,
примерно днес трябва да правиш - Ръце.
Има ли значение дали ще почнеш с бицепс после тръцепс или съответно обратното трицепс, бицепс ?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

07.10.06
12:10

Бицепса е по-малък мускул от трицепса,почни с него,ще вкараш кръв в ръката и трицепса ще е доволен и готов за тренировка (мое мнение).

07.10.06
12:26

първо трицепса се прави шот е по голям !!! не мога ти кажа точно защо но така съм чувал и така съм правил  :wink:

JI

07.10.06
12:30

[quote author=“Lucifer_”]първо трицепса се прави шот е по голям !!! не мога ти кажа точно защо но така съм чувал и така съм правил  :wink:

първо почваш с изоставащия
второ принципно се прави 3 цепс първо щото е по голям хаби повече енергия ...

07.10.06
12:33

Мда е 3 различни мнения ..  :shock:

07.10.06
12:37

Абе вземи един ден прави по единия начин,после по другия,ти ще си го почустваш,аз специално по-добре си се чувствам първо като правя,бицепс...трицепса горял повече енергия....да...но аз енергия си имам,не ми пречи  :lol:

07.10.06
12:56

Аз преди правих първо с трицепс, сега от 2 3 дена правя първо с бицепс и деда знам като, че ли се чувствам по добре и най обичам когато ме хване мускулна на ръцете  :twisted:

Въпрос на личен избор е според мен. Както се вижда и от отговорите. Аз правех първо трицепс. След това обаче усетих, че бицепса ми не е както трябва след трицепс, а и излезнаха стрии и почнах малка + голяма МГ.

07.10.06
22:30

мерси за отговорите

08.10.06
09:18

[quote author=“Everything”]Някой може ли да ми каже дали има значение с кое упражнение почваш,
примерно днес трябва да правиш - Ръце.
Има ли значение дали ще почнеш с бицепс после тръцепс или съответно обратното трицепс, бицепс ?

Трицепс , Бицепс ,(предмишница)  :wink:

Дано сам помогнал

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1