Еластични бинтове

08.10.06
02:45

Наскоро си взех еластични бинтове за лактите и колената.Гледам т.е. не съм виждал  някои да тренира с тях.Защо?
Гледам че и културистите не тренират с тях освен когато имат болки в ставите.Въпросът ми е да си ги слагам ли винаги при тренировка ???И дали ако помагат даже и да не ме боли нищо дали след махането ще се появят болките ?

ieieie

08.10.06
09:10

Недей да ги слагаш освен ако нямаш болки.Постоянното им използване пречи на развитието на ставите и може да се получи дисбаланс между развитието на ставите и мускула.

Ако ги ползваш по - дълго време и след това спреш ще ти е кофти и може да те болят ставите.

08.10.06
12:14

[quote author=“Dan Kolov”]Наскоро си взех еластични бинтове за лактите и колената.Гледам т.е. не съм виждал  някои да тренира с тях.Защо?
Гледам че и културистите не тренират с тях освен когато имат болки в ставите.Въпросът ми е да си ги слагам ли винаги при тренировка ???И дали ако помагат даже и да не ме боли нищо дали след махането ще се появят болките ?

Не е добре да се тренра постоянно с такава протекция.

Често съм виждал да ги използват по залите, но почти изцяло, когато се тренира с големи килограми/над 70 процента/.

А ако ги слагаш профилактично при дребни килограми, няма да помагат, а и освен това ще имаш вреден дикомфорт в областта. Ако ги сложиш кофти ще нарушщиш циркулацията на кръв.. в областта.

08.10.06
16:26

Ок ясно мерси много.Значи когато вдигам над 70 % да си слагам или когато имам болки ... Мерси много на всички.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1