Дизировка на musashi WPC?

DR

08.10.06
15:04

в момента имам този протейн на мусаши 85% е разбрах че е един от най-добрите на пазара в момента ,имам и креатин на АБТ АТБ марзи ме да стана да отида да го погледна :) .........въпроса ми е как да го взимам креатина и протейна ? колко пъти когато трен колко когато не трен ?

ieieie

08.10.06
15:30

Креатина правиш зареждащата фаза 5 дена по 20гр. ( разделени на 4 приема по 5гр. ).
След това го пий на ден по 10гр. Преди и след тренировка по 5гр. А когато не тренираш 5гр. сутрин
На кутията на протеина трябва да пише как се взема.

08.10.06
16:22

Креатина зареждаш 5-7 дена по 20 грама после 5-10 грама на ден.Протеина как ами зависи ква храна ядеш то нали затова е направено да запалниш дневните нужди от протеин.Наи добре сутрин веднага след ставане 15-20 грама преди тренировка 30 и след треинировка 30 грама избери си кога обаче наи добре според мен е след тренировката 30 грама зависи и с колко протеин  разполагаш.

Трябва да приемаш по 2-2.5 грама на килограм телесна маса протеин. Как ще си го набавяш ти си знаеш. Гледаш колкото може повече да е от храна и останалото с добавката. Просто смяташ. За креатина ти казаха хората.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1