Зали в центъра на София ??

08.10.06
15:10

Пичове, вече съм студент в София и трябва да продължа тренировките. На квартира съм до Витошка и ме интересува къде наблизо има зала??
Не намерих това което ми трябва в темите досега. Има ли зала в ЦУМ , халите или НДК ??? Тези места ме устройват... или ако знаете около Витоша други зали пак ще ми помогнете.
Цените за неограничен достъп на месец също ме интересуват , ако са ви известни... :)

При ЦУМ има Флайс ул. “Веслец” 18 много добра е заличката 27лв 12 пъти, 18лв 8 пъти.
http://flais.chilloutbg.com/pages/equipment.htm

08.10.06
18:59

Мерси:)
А има ли зала при Националния стадион Васил Левски??
Прочетох за някаква на Боевски?

До колкото знам там цените са невероятно високи. Може и да греша. Зала има да.

08.10.06
23:45

Нормално :)
А в халите или НДК ?

В халите няма каква зала в халите флайса ти е 100м по надолу по Екзарх Йосив за кво ти е зала и в халите

09.10.06
10:45

Има една зала при Халите. Май “Нигер” се казва. В пряка на Пиротска - или Борис, или Самуил.Цени не знам.
Има и една зала в пряка на Витоша. От патриарха като тръгнеш към Цум 3-тата или  4-тата пряка в ляво “Silver gym”. Цена на трен 6 лв. :lol:
В центъра всичко е скъпо. И няма големи зали - наемите са огромни и съотношението цена/качество е неблагоприятно.
Ориентирай се за зала другаде - да ти е на път.

09.10.06
10:52

Ходи във Флайса,Залата е добра и цените са нормални и е много близо до Халите.Боевски е почти двойно по-скъп от Флайс

Флайса като цена качество е перфектен наистина не е много голяма но има всичко необходимо, oсобено ако ходиш преди 6 часа ще ти е екстра иначе сега зимата вечер е много пълно ако ходиш вечер ходи към 8.30 преди това в интервала 6-8.00 е страшна тъпканица по някои път и ключета за съблекалнята няма даже

10.10.06
19:49

Лелееее , пичове кажете някъква зала до 30 лв на месец за 16 посещения.
Да се намира на около 30 мин.(или по-малко) с транспорт от НДК примерно.
И все пак да  си има целия набор от уреди макар и по-старички.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1