Добавки за покачване на мускулна маса

09.10.06
22:08

На 16 съм и искам да кача само мускулна маса.Сега имам малко мазнини в областа на корема и ще взимам карнетин за да ги изгоря.След това искам да взимам нещо за да кача малко мускулна маса.Можете ли да ми препоръчате някакъв протеин или амино киселини за да кача само маса без да затлъстея.

10.10.06
19:08

Ами яко храна и то качествена саставена в добра диета от някои които разбира или просто разгледаи темите за хранене това е което ти трябва
Ако сега почваш караи така само с храна ще има резултати :wink:

10.10.06
19:20

[quote author=“dorian_87”]Ами яко храна и то качествена саставена в добра диета от някои които разбира или просто разгледаи темите за хранене това е което ти трябва
Ако сега почваш караи така само с храна ще има резултати :wink:

Мнение което ми беше дадено отдавна в началото...действа...отначало не са ти нужни добавки (по-добре е с тях де),но храната ще ти даде всичко.Виж ме мене как съм се озъбил на аватара ми,това е преди 2 месеца но имай предвид че съм само на храна.Не че не бих пил нищо,но парите ми се карат,те дори за храната не стигат  :cry:  :oops:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1