Богати на фосфор храни са подписан договор за повече калций.

11.10.06
23:48

До колкото знам при диета с преобладаващо в менюто пилешко,риба...фосфорът в организма се увеличава,но това което чух е че ако не се приемат достатъчно калций организмът започва да си го набавя като го извлича от костната система (тъй като на фосфорът му бил нужен калций за еди кво си взаимодействие).Има ли няква истина в това,моля обяснете ми малко  :D

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

12.10.06
09:29

Истината е, че ако приемаш естествени храни и пиеш достатъчно вода и не ядеш захар, на организма ти нищо му няма :)

Sportex

12.10.06
18:23

[quote author=“larousse”]Истината е, че ако приемаш естествени храни и пиеш достатъчно вода и не ядеш захар, на организма ти нищо му няма :)

Прекалено опроствяш нещата. :wink:

FI

12.10.06
21:09

[quote author=“Offspring”]До колкото знам при диета с преобладаващо в менюто пилешко,риба...фосфорът в организма се увеличава,но това което чух е че ако не се приемат достатъчно калций организмът започва да си го набавя като го извлича от костната система (тъй като на фосфорът му бил нужен калций за еди кво си взаимодействие).Има ли няква истина в това,моля обяснете ми малко  :D

Не става ли калция да се набавя от млечни продукти или не е достатъчно?

12.10.06
21:25

[quote author=“Sportex”][quote author=“larousse”]Истината е, че ако приемаш естествени храни и пиеш достатъчно вода и не ядеш захар, на организма ти нищо му няма :)

Прекалено опроствяш нещата. :wink:

Гениалните неща са прости :)

12.10.06
21:36

[quote author=“fitday”]
Не става ли калция да се набавя от млечни продукти или не е достатъчно?

Да де,точно това имах предвид,че в случая просто ще ти е нужно да поемаш повече калций не че неможеш да си ги набавиш с млечни продукти.Но дали наистина при такава диета ти е нужен и по-голям приход на калций  :roll:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1