болка в бицепса на лявата рака

ludiaBG

12.10.06
12:09

Днес като си дигах за бицепс и на последната серия на скотово  иведнаж осетих някаква болка в бицепса сякаш някои ми заби пирон ! случва ми се за втори път ! искам да занам дали може това нещо да ми попречи на тренировката за бицепс ? И даже сега като го натисна пак ме били леко

12.10.06
12:41

Оооо това всеки го е чувствал споко  :D Загрявай добре,разтривай си мускула по време на почивка между серийте и се концентрирай когато помпаш,няма нищо по-страшно от неправилното изпълнение на дадено упражнение  :wink: А и да добавя че в случая ще е хубаво да го забравиш тоя мускул поне за една седмица  :wink:

ludiaBG

12.10.06
12:44

кво искаш да кажеш ! Да направя почивка ли аз прах преди 1 месец някаде

12.10.06
12:48

Еми или направи почивка за 1 седмица или го тренирай бавно с малки килограми,не го натоварвай много,но винаги го загрявай,защото студения мускул е страшно предразположен от към травми скъсвания и тем подобни  :wink:

ludiaBG

12.10.06
12:49

знам аз правя винаги една загряжаща с едни гири по 5 кила 1х20

12.10.06
15:01

[quote author=“ludiaBG”]знам аз правя винаги една загряжаща с едни гири по 5 кила 1х20

Малко е като загрявка.

Освен това послушай човека и не тренирай бицепс поне 1 седмица. Няма да ти падне обиколката с 5см не се безпокой. :wink:

ludiaBG

12.10.06
16:59

хах 0к няма да го тренирам :)

12.10.06
17:55

[quote author=“tpd”]Няма да ти падне обиколката с 5см не се безпокой. :wink:

Във връзка с това да кажа че това лято бях на море...1 месец никакъв достъп до зала или диета (хапвах 3 пъти в някае гаден стол) и като се прибрах ....  :shock:  бях свалил само 0.5 от ръката,а наистина мислех,че щеше да е повече.  :lol:

Може да си прекалил с килограмите от което идва и грешното изпълнение. Повече загрявка и наистина почини малко.

ludiaBG

12.10.06
23:45

еми с 20 килограмов дамбел  не е много ама ще почина малко щом казвате

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1