12.10.06
12:09
Днес като си дигах за бицепс и на последната серия на скотово иведнаж осетих някаква болка в бицепса сякаш някои ми заби пирон ! случва ми се за втори път ! искам да занам дали може това нещо да ми попречи на тренировката за бицепс ? И даже сега като го натисна пак ме били леко
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Оооо това всеки го е чувствал споко :D Загрявай добре,разтривай си мускула по време на почивка между серийте и се концентрирай когато помпаш,няма нищо по-страшно от неправилното изпълнение на дадено упражнение :wink: А и да добавя че в случая ще е хубаво да го забравиш тоя мускул поне за една седмица :wink:
12.10.06
12:44
кво искаш да кажеш ! Да направя почивка ли аз прах преди 1 месец някаде
Еми или направи почивка за 1 седмица или го тренирай бавно с малки килограми,не го натоварвай много,но винаги го загрявай,защото студения мускул е страшно предразположен от към травми скъсвания и тем подобни :wink:
12.10.06
12:49
знам аз правя винаги една загряжаща с едни гири по 5 кила 1х20
[quote author=“ludiaBG”]знам аз правя винаги една загряжаща с едни гири по 5 кила 1х20
Малко е като загрявка.
Освен това послушай човека и не тренирай бицепс поне 1 седмица. Няма да ти падне обиколката с 5см не се безпокой. :wink:
12.10.06
16:59
хах 0к няма да го тренирам :)
[quote author=“tpd”]Няма да ти падне обиколката с 5см не се безпокой. :wink:
Във връзка с това да кажа че това лято бях на море...1 месец никакъв достъп до зала или диета (хапвах 3 пъти в някае гаден стол) и като се прибрах .... :shock: бях свалил само 0.5 от ръката,а наистина мислех,че щеше да е повече. :lol:
12.10.06
19:57
Може да си прекалил с килограмите от което идва и грешното изпълнение. Повече загрявка и наистина почини малко.
12.10.06
23:45
еми с 20 килограмов дамбел не е много ама ще почина малко щом казвате
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече