12.10.06
14:41
Двоумя се между този на Best-Body Nutrition и CEE Powder на Primaforce. Първия струва 33лв и ще ми стигне за 43 дена като включа зареждащия период, а втория струва 50лв и по 4гр на ден прави 62 дена.
Също така искам да попитам как се приемат двата вида креатин. На колко време се прави зареждане и пречистващ период. мерси :wink:
EDIT: прочетох как се приемат и определено CEE Powder ще ми излезе по евтино, но въпроса кой е по качествен си остава :wink:
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимПрез последните 3 часа не съм правил нищо друго освен да ям фъстъци и да чета форуми и честно казано съм объркан до безбожие :? :? :? Всеки казва различно мнение за различна марка креатин и ще ми се пръсне главата!!
12.10.06
16:40
земи си нещо примерн cellmass или нещо на no-explode .
Отдавна бях чел в тема в bb-team че креатина на Nutrition бил хубав,но не съм го опитвал...незнам :D Аз съм опитвал на fast foods и честно да ти кажа яко вода ми задържа,но силата не се качи толкова много,общо взето не съм доволен :lol:
А добре или зле е да ти задържа вода? Не изглейдат ли по-обемисти някак си като имат вода? Също един авеп ми каза че мнооооого се пикае от тос креатин :lol: :lol: истина ли е тва?
Еми като спреш креатина водата ще изчезне.На момента ще изглеждаш по надут ама ти да не мислиш че като с помпа са те надували то ще е савсем малко :lol:
За водата ами ако пиеш по 4-5 литра на ден(като мен) ще пикаеш през 15 мин ако пиеш по една чаша вода ще пикаеш два пъти :x :?
[quote author=“Baleto”]
А добре или зле е да ти задържа вода?
Ами това е една от задълженията на креатина,да задържат вода в мускула,но след като спреш креатина тя ще изчезне.Аз бях качил 1 см от тоя креатин,но после се сбогувах с него :D
Еми значи за 3 седмици от както го пия ръката ми се е огелемила някаде 2 см.И искам да разбера как действа на другите :) :?:
Уффпф, просто утре отивам в магазина и гледам за чист креатин от германска фирма и тва е.
До колкото знам креатина на P&B е добър и като цена е приемлив!
Да попитам грешно ли е приемането на креатин с 2 кардио тренировки седмично.
13.10.06
17:23
[quote author=“Baleto”]Двоумя се между този на Best-Body Nutrition и CEE Powder на Primaforce. Първия струва 33лв и ще ми стигне за 43 дена като включа зареждащия период, а втория струва 50лв и по 4гр на ден прави 62 дена.
Също така искам да попитам как се приемат двата вида креатин. На колко време се прави зареждане и пречистващ период. мерси :wink:
EDIT: прочетох как се приемат и определено CEE Powder ще ми излезе по евтино, но въпроса кой е по качествен си остава :wink:
CEE е по-добрия вариант! Прочети повече за етил естера в момента е доста нашумял заради големите си предимства пред монохидрата(не е нужна зареждаща, не задържа вода, 1 доза е 2 гр).
13.10.06
19:37
И аз съм за CEE. Другия вариант е no explode. Baleto Biotech мисля, че ще те устрои. Нормално е да чуваш различни неща защото всеки е различен и има предпочитани фирми на които е взимал. За креатина на Universal съм чувал само хубави работи но честно казано не съм го пил.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече