Лявото ми рано имам чувството че е начупено

12.10.06
23:05

Цяло лято не бях сериозен във фитнеса, защото не бях в града, че да тренирам усилено. Както и да е. И без това се нуждаех от почивка, защото имах малко травми. Преди 2 седмици започнах отново, сериозно. Ходя и на тренировки от началото на септември по лека атлетика и засега само бягам. Не правя нищо по сериозно с рамото, че да го натовара много. Когато загрявам лявото рамо прещраква и после трябва 1-2 мин да не мърдам ръката, защото иначе едвам я мърдам (все едно нямам сили). Днеска правих рамо и крака и при правенето на рамото всякаш се раздвижи и болките поутихнаха, но едва ли така ще продължи. Преди това бях тренирал цялото тяло без рамената и мисля че заради големите тежести с които правех упражненията за другите МГ рамената както се бяха отпуснали и съм ги пренатоварел.

13.10.06
19:59

[quote author=“freethedoom”]Цяло лято не бях сериозен във фитнеса, защото не бях в града, че да тренирам усилено. Както и да е. И без това се нуждаех от почивка, защото имах малко травми. Преди 2 седмици започнах отново, сериозно. Ходя и на тренировки от началото на септември по лека атлетика и засега само бягам. Не правя нищо по сериозно с рамото, че да го натовара много. Когато загрявам лявото рамо прещраква и после трябва 1-2 мин да не мърдам ръката, защото иначе едвам я мърдам (все едно нямам сили). Днеска правих рамо и крака и при правенето на рамото всякаш се раздвижи и болките поутихнаха, но едва ли така ще продължи. Преди това бях тренирал цялото тяло без рамената и мисля че заради големите тежести с които правех упражненията за другите МГ рамената както се бяха отпуснали и съм ги пренатоварел.

Не се стряскай, но мисля, че симптома е сериозен. Трябва да се консултираш с ортопед, най-добре спортен лекар.

А междувременно, спри трен, докато остановиш за какво става дума.

Поздрави

13.10.06
23:28

Ами явно, това е единствения вариянт. Дано не се окаже нищо сериозно  :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1