Препоръка...

13.10.06
13:05

До сега взимах гейнър на Biogame- Supermass 2100. Като цяло съм доволен от него и за изпитите от него 6 кг. качих точно 7 кг. Та въпроса ми е дали може да ми препочъчате някакъв друг гейнър, на Оптимум или друга фирма от който сте останали с добро впечатления от резултатите постигнати с него и така също и да ми препоръчате добър Глутамин.

13.10.06
17:43

7кг какво си качил?Мускулна маса или мазно?От това зависи дали е добър според мен :wink: .

13.10.06
18:05

Не може да се каже че съм качил мазно

13.10.06
19:10

Ако не си бил много мазен може и да не забележиш че си качил мазно. Пък и ако сега си започвал фитнеса не е нещо нетипично да качиш толкова. То и аз бях на Про Голд към 3 месеца когато започнах фитнеса и качих към 6 кила в този период ама както се оказа после ме съмнява да е било от него :lol:  :lol:
А иначе моето мнение е, че специално гейнера можеш да го замениш с храна и ще си и на сметка.

13.10.06
23:08

А глутамина на коя фирма е добър

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1