13.10.06
20:51
Какво смятата за този начин на приемане на креатина?
По-добра от добавка от глюкозата не виждам, а и излиза много евтино. Някои разправят,че си имало направо анаболен ефект. Какво мислите вие?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
[quote author=“Doktora_pge”]Какво смятата за този начин на приемане на креатина?
По-добра от добавка от глюкозата не виждам, а и излиза много евтино. Някои разправят,че си имало направо анаболен ефект. Какво мислите вие?
Анаболен ефект ?!?! :arrow: :roll:
Глюкозата е най-подходящия продукт за след тренировка...
Има анаболен ефект (както и всеки бърз въглехидрат)понеже инсулинът е анаболен хормон. Естествено глюкозата е най-бързия и затова ефектът е най-голям.
А иначе глюкозата е перфектна като за след тренировка и помага и на креатина да се усвои ако го вземаш с нея.
13.10.06
23:56
евтнкият медец и тои става не е за изхвърляне нали си е 4иста глукоза :lol:
[quote author=“valentinik46”]евтнкият медец и тои става не е за изхвърляне нали си е 4иста глукоза :lol:
Така е, обаче плащаш като за мед :lol:
21.10.06
22:27
Хмм, абе нали глюкоза е направо готовото течното сладкото :D
А пък декстрозата е твърдото дето ти си го праиш течно във вода и става глюкоза. Вий ко прайте, че казвате глюкоза, направо течното ли купувате :?:
22.10.06
02:06
[quote author=“koisymazzz”]Хмм, абе нали глюкоза е направо готовото течното сладкото :D
А пък декстрозата е твърдото дето ти си го праиш течно във вода и става глюкоза. Вий ко прайте, че казвате глюкоза, направо течното ли купувате :?:
Има и глюкоза на прах, има и разтвор(течна). :wink:
22.10.06
22:15
Айде едно друго въпросче! Значи супер много обичам фрешове от портокал и на ден изпивам по 500-1000мл.
Та знам, че в тоя сок се съдържа глюкоза, има ли разлика между тая на прах и тая в сока от портокал. Може ли да пия такъв сок след пренировка, вместо глюкоза на прах, и съответно с него да си вземам креатина? Хем по - натурално, хем по вкусно! :wink: :D
23.10.06
05:02
[quote author=“koisymazzz”]Айде едно друго въпросче! Значи супер много обичам фрешове от портокал и на ден изпивам по 500-1000мл.
Та знам, че в тоя сок се съдържа глюкоза, има ли разлика между тая на прах и тая в сока от портокал. Може ли да пия такъв сок след пренировка, вместо глюкоза на прах, и съответно с него да си вземам креатина? Хем по - натурално, хем по вкусно! :wink: :D
Да, може да пиеш. Почти идеален вариант. Гроздето имa най-много глюкоза от плодовете. :wink:
[quote author=“koisymazzz”]Айде едно друго въпросче! Значи супер много обичам фрешове от портокал и на ден изпивам по 500-1000мл.
В портокалите захарите освен глюкоза са предимно фруктоза и захароза. Всичко хубаво ама фруктозата освен че е по-сладка е и с 4-5 пъти по-нисък гликемичен индекс от глюкозата. За това предпочитам фреша от портокали да ми е сутрин а след тренировка да ми е само глюкоза...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече