13.10.06
20:51
Какво смятата за този начин на приемане на креатина?
По-добра от добавка от глюкозата не виждам, а и излиза много евтино. Някои разправят,че си имало направо анаболен ефект. Какво мислите вие?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим[quote author=“Doktora_pge”]Какво смятата за този начин на приемане на креатина?
По-добра от добавка от глюкозата не виждам, а и излиза много евтино. Някои разправят,че си имало направо анаболен ефект. Какво мислите вие?
Анаболен ефект ?!?! :arrow: :roll:
Глюкозата е най-подходящия продукт за след тренировка...
Има анаболен ефект (както и всеки бърз въглехидрат)понеже инсулинът е анаболен хормон. Естествено глюкозата е най-бързия и затова ефектът е най-голям.
А иначе глюкозата е перфектна като за след тренировка и помага и на креатина да се усвои ако го вземаш с нея.
13.10.06
23:56
евтнкият медец и тои става не е за изхвърляне нали си е 4иста глукоза :lol:
[quote author=“valentinik46”]евтнкият медец и тои става не е за изхвърляне нали си е 4иста глукоза :lol:
Така е, обаче плащаш като за мед :lol:
21.10.06
22:27
Хмм, абе нали глюкоза е направо готовото течното сладкото :D
А пък декстрозата е твърдото дето ти си го праиш течно във вода и става глюкоза. Вий ко прайте, че казвате глюкоза, направо течното ли купувате :?:
22.10.06
02:06
[quote author=“koisymazzz”]Хмм, абе нали глюкоза е направо готовото течното сладкото :D
А пък декстрозата е твърдото дето ти си го праиш течно във вода и става глюкоза. Вий ко прайте, че казвате глюкоза, направо течното ли купувате :?:
Има и глюкоза на прах, има и разтвор(течна). :wink:
22.10.06
22:15
Айде едно друго въпросче! Значи супер много обичам фрешове от портокал и на ден изпивам по 500-1000мл.
Та знам, че в тоя сок се съдържа глюкоза, има ли разлика между тая на прах и тая в сока от портокал. Може ли да пия такъв сок след пренировка, вместо глюкоза на прах, и съответно с него да си вземам креатина? Хем по - натурално, хем по вкусно! :wink: :D
23.10.06
05:02
[quote author=“koisymazzz”]Айде едно друго въпросче! Значи супер много обичам фрешове от портокал и на ден изпивам по 500-1000мл.
Та знам, че в тоя сок се съдържа глюкоза, има ли разлика между тая на прах и тая в сока от портокал. Може ли да пия такъв сок след пренировка, вместо глюкоза на прах, и съответно с него да си вземам креатина? Хем по - натурално, хем по вкусно! :wink: :D
Да, може да пиеш. Почти идеален вариант. Гроздето имa най-много глюкоза от плодовете. :wink:
[quote author=“koisymazzz”]Айде едно друго въпросче! Значи супер много обичам фрешове от портокал и на ден изпивам по 500-1000мл.
В портокалите захарите освен глюкоза са предимно фруктоза и захароза. Всичко хубаво ама фруктозата освен че е по-сладка е и с 4-5 пъти по-нисък гликемичен индекс от глюкозата. За това предпочитам фреша от портокали да ми е сутрин а след тренировка да ми е само глюкоза...
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече