15.10.06
22:28
От този линк може да изтеглите торент файл с филм за упражнения които може да правите на открито. Различни видове похвати при набирания, лицеви опори и така нататък. Има доста хора които от време на време пускат теми за такива тренировки. Регистрирането в сайта е за точно 1 минута ако нямате вече регистрация. Важното е да сложите тикчето и на 3те отметки накрая на бланката за да не дава грешка. Филма е 44:39 минути. Субтитри няма, но изобщо не ви трябват защото доста от нещата които говорят здравичките момчета не са много по темата. Не всички упражнения може да ги изпълнява всеки от нас, но е интересно да сме запознати. Мен лично ме съмнява тези пичове само с такъв вид тренировка да станали такива, но това не е важно в момента. Надявам се филма да не е качен в темата за филми, но не е точно за бодибилдинг и затова не го постнах там. Ако го има се извинявам и нека мнението ми бъде преместено. Приятно гледане.
П.С. Ако някой има желание да качва филма в data.bg или има хост. Аз такива екстри не ползвам.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Ето го в data.bg
Стар е, но бива.
16.10.06
14:24
хахаха тва филмче го изтеглих от датата вчера. Моето лично мнение е че е пълен боклук защо ли :
1 показват разановидности на набиранията и лицеви упори дето всеки себе уважавщ се билдер ги знае(нищо ново)
2Некви яки негри дето със сигурност или са зобили или са дигали щангите във фитнеса, разправят че са изградили мускулатурата си единствено с трен. на лостове
3 Не се рабира какво говорът
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече