16.10.06
13:27
Здравейте.Нова съм във форума и бих искала да ме ориентирате по въпроса кои упражнения биха били подходящи за мен.Проблема е,че получавам бъбречни кризи от малка,имам и дископатия,а от глюкозите тялото ми най-много страда.Не мога да бягам и да скачам.На фитнес съм ходила само 2 пъти през живота си и се отказах поради простата причина,че упражненията,които правех ми действаха зле на кръста.Проблема ми е главно в килограмите.Висока съм 163 см и съм 65кг.Не се тъпча,не ям бял хляб от доста години,не ям вафлички и кексове.Вземам само по 1-2 блокчета шоколад,защото имам много ниско кръвно.Въпросът на какви уреди мога да наблегна във фитнеса без това да ми се отразява зле на бъбреците съответна на кръста?Желая лек ден на всички. :)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
16.10.06
14:36
еми не съм чувал за уреди , които да вредят на бъбреците , но щом имаш проблеми с тях просто не ги натоварвай много , те от това се “плашат” 8) , в добра посока си се насочила (без бял хляб , без сладко или поне не много) изгради си някаква НВД и прави кардио , като то можи да е на велоергометър (колело) , а отностно бъбреците какъв точно ти е проблема , тези кризи от какво се получават от камъчета във бъбреците ли или какво ?
[quote author=“bezstrashen”]еми не съм чувал за уреди , които да вредят на бъбреците , но щом имаш проблеми с тях просто не ги натоварвай много , те от това се “плашат” 8) , в добра посока си се насочила (без бял хляб , без сладко или поне не много) изгради си някаква НВД и прави кардио , като то можи да е на велоергометър (колело) , а отностно бъбреците какъв точно ти е проблема , тези кризи от какво се получават от камъчета във бъбреците ли или какво ?
Благодаря ви за отговора.Проблема ми с бъбреците е,че от малка образувам камъни в бъбреците постоянно,а песъчинки съм имала винаги.При мен е вече хронично образуването на камъни в бъбреците.
16.10.06
14:55
дам лоша работа аз съм само до образуване на песачинки и да се надявам да няма по сериозни неща , да чукам на дърво и аз много съм си патил от тез бъбреци , но натоварването не го намалявам (мазохист съм си :) ) , много вода (дестилирана) и само наторални храни с органични минерали (натурални сокове от пресни плодове и зеленчуци) , имам една книжна на Пол Брег (май тъй беши) и там има за камъни в бъбреците и пиши , че всяка седмица трябва да се прави една 24 часова гладна диета ( един ден 8) ) с вода (дестилирана) и ябълков оцет , само това без нищо друго , както казах и аз имам проблем с песачинки в бъбреците и ще ходя скоро на ехограф ще видим как са нещата и ще пробвам да напрая тази диета (тя беши 1-2 месеца немога точно да ти кажа ква е не я помня , но ако се интересуваш пищи на ПС и довечера ще ти отговоря и ще ти я напиша) и ще проверя след това пак ще отида на ехограф да видим дали има разлика от предния път :wink:
късмет и по-малко кризи :wink: , направо се оправяй напълно
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече