При дископатия-най-щадящи уреди във фитнеса

16.10.06
13:27

Здравейте.Нова съм във форума и бих искала да ме ориентирате по въпроса кои упражнения биха били подходящи за мен.Проблема е,че получавам бъбречни кризи от малка,имам и дископатия,а от глюкозите тялото ми най-много страда.Не мога да бягам и да скачам.На фитнес съм ходила само 2 пъти през живота си и се отказах поради простата причина,че упражненията,които правех ми действаха зле на кръста.Проблема ми е главно в килограмите.Висока съм 163 см и съм 65кг.Не се тъпча,не ям бял хляб от доста години,не ям вафлички и кексове.Вземам само по 1-2 блокчета шоколад,защото имам много ниско кръвно.Въпросът на какви уреди мога да наблегна във фитнеса без това да ми се отразява зле на бъбреците съответна на кръста?Желая лек ден на всички. :)

16.10.06
14:36

еми не съм чувал за уреди , които да вредят на бъбреците , но щом имаш проблеми с тях просто не ги натоварвай много , те от това се “плашат”  8)  , в добра посока си се насочила (без бял хляб , без сладко или поне не много) изгради си някаква НВД и прави кардио , като то можи да е на велоергометър (колело) , а отностно бъбреците какъв точно ти е проблема , тези кризи от какво се получават от камъчета във бъбреците ли или какво ?

16.10.06
14:43

[quote author=“bezstrashen”]еми не съм чувал за уреди , които да вредят на бъбреците , но щом имаш проблеми с тях просто не ги натоварвай много , те от това се “плашат”  8)  , в добра посока си се насочила (без бял хляб , без сладко или поне не много) изгради си някаква НВД и прави кардио , като то можи да е на велоергометър (колело) , а отностно бъбреците какъв точно ти е проблема , тези кризи от какво се получават от камъчета във бъбреците ли или какво ?

Благодаря ви за отговора.Проблема ми с бъбреците е,че от малка образувам камъни в бъбреците постоянно,а песъчинки съм имала винаги.При мен е вече хронично образуването на камъни в бъбреците.

16.10.06
14:55

дам лоша работа аз съм само до образуване на песачинки и да се надявам да няма по сериозни неща , да чукам на дърво и аз много съм си патил от тез бъбреци , но натоварването не го намалявам (мазохист съм си  :)  ) , много вода (дестилирана) и само наторални храни с органични минерали (натурални сокове от пресни плодове и зеленчуци) , имам една книжна на Пол Брег (май тъй беши) и там има за камъни в бъбреците и пиши , че всяка седмица трябва да се прави една 24 часова гладна диета ( един ден  8)  ) с вода (дестилирана) и ябълков оцет , само това без нищо друго , както казах и аз имам проблем с песачинки в бъбреците и ще ходя скоро на ехограф ще видим как са нещата и ще пробвам да напрая тази диета (тя беши 1-2 месеца немога точно да ти кажа ква е не я помня , но ако се интересуваш пищи на ПС и довечера ще ти отговоря и ще ти я напиша) и ще проверя след това пак ще отида на ехограф да видим дали има разлика от предния път  :wink:

късмет и по-малко кризи  :wink:  , направо се оправяй напълно

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1