16.10.06
16:31
Значи успоредно с фитнеса ходя на кик бокс - 1 път в седмицата. Та въпроса ми е добре ли ще е вместо крака да ходя на кик бокс и така ще стане 2 пъти в седмицата. То не може да се замени тренировката, но все пак до някаква степен, въпреки, че там се натоварва не само краката. Пък може и през някоя седмица да правя крака. Другото ми упасение е, че там много се изпотявам и сигурно губя маса пък сега искам да качвам. Иначе е добра кардиотренировка.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим[quote author=“tuocs”]Значи успоредно с фитнеса ходя на кик бокс - 1 път в седмицата. Та въпроса ми е добре ли ще е вместо крака да ходя на кик бокс и така ще стане 2 пъти в седмицата. То не може да се замени тренировката, но все пак до някаква степен, въпреки, че там се натоварва не само краката. Пък може и през някоя седмица да правя крака. Другото ми упасение е, че там много се изпотявам и сигурно губя маса пък сега искам да качвам. Иначе е добра кардиотренировка.
кик бокса и фитнеса са взаймно изключващите се спортове !
16.10.06
19:22
djpetko незнам защо го написа това , но всеки който ходи на кик бокс , карате и квото щеп БИ ходи на фитнес , отделен е вапроса какво прави там - бодибилдинг , издражливост , екплозивност .
16.10.06
21:28
От обяснението ти разбирам, че фитнеса ти е доминиращия спорт. Кик бокса само може да помага на издръжливостта ти ако е в нормални количества. Един път седмично е супер според мен. Но си прави крака и в залата. Двете са доста различни неща.
16.10.06
22:24
Да наблягам на фитнеса. Кик бокса ми е кардиото :lol:
16.10.06
22:34
еми ако го смяташ за кардие си в грешна насока , защото само ще претренирап другите мускули , по-добре караи колело или бягаи или и двете , но ако искаш и леко да се научиш да удряш (да ги мачкаш) си караи кик бокс-а , но ако го смяташ само за кардио нестава май
16.10.06
23:05
[quote author=“bezstrashen”]еми ако го смяташ за кардие си в грешна насока , защото само ще претренирап другите мускули , по-добре караи колело или бягаи или и двете , но ако искаш и леко да се научиш да удряш (да ги мачкаш) си караи кик бокс-а , но ако го смяташ само за кардио нестава май
E eстествено искам и да мога да се бия. Впрочем кик-бокса ме изморява повече от фитнеса
16.10.06
23:12
E eстествено искам и да мога да се бия. Впрочем кик-бокса ме изморява повече от фитнеса
еми чи нормално си е , прави по интензивни тренировки във фитнеса , че да се изморяваш повечи , но внимаваи защото повечко фитнес по бавни рефлекси , много зависи каква ти е програмата за маса или за екплозивност и издръжливост
Кик бокс вместо крака
Пробвал съм подобно нещо, не е същото.
Ама зависи какви са ти целите, аз никога не съм гонил големи бутове, така, че мен ме устройва.
Но не трябва да се претренира, зависи от клуба ти, но в някои имат навика да претренират хора дори и без фитнес, пък ако го включиш и него вече става мазало... Демек крака-ръце-солети. Чат пат гърди, гръб никакъв.
[quote author=“tuocs”][quote author=“bezstrashen”]еми ако го смяташ за кардие си в грешна насока , защото само ще претренирап другите мускули , по-добре караи колело или бягаи или и двете , но ако искаш и леко да се научиш да удряш (да ги мачкаш) си караи кик бокс-а , но ако го смяташ само за кардио нестава май
Нормално, че те изморява повече, няма база за сравнение. Даже ако пробваш фитнес след трен. по бокс, изобщо няма да се уморен, ама ден след ден... и работата става зле.
17.10.06
13:57
По принцип смятам така да ми е седмицата
кик-бокс
рамо, трицепс
гръб
почивка
крака
гърди, бицепс
почивка
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече