книжка - въпрос?

16.10.06
23:09

значи става вапрос за книгата на Пол и Патриша Брег , казва се “Водата шокиращата истина , която може да спаси живота ви!” , ади и издателство ще кажа ако е спам го истрите (изд. Скорпио ви)

та ви питам някои чел ли я е таз книга и какво мисли за съдържанието и след като я прочете (по точно имам предвид , че пише , че всяка вода е вредна освен дестилираната , препоръчват се само плодове и зеленчуци ; пиши , че не е полезно да се ядът айца , риба , кашкавал , сирена и другите млечни продукти и всякакви колбаси , само и единствено чисто и свежо месо може по малко , но конктретно упрекваха наситените мазнини от месата , че не били позлезни ; бе такива работи)

питам конкретно ако някои я е чел да си изкажи мнението , а ако на някои му е любопитно можи да понапиша някоя друга страничка от нещо интересно и да го дискотираме - освен ако я няма написана някаде в нета не съм търсил ако някои знае и е чел подобна информация да постне линк да четем и разсъждаваме на “глас”

IceMan

16.10.06
23:13

Не е спам :)
-значи този човек е доста интересен критик,аз съм твърдо за млечните продукти,бих си потърсил книгата,доста интересна тема приятел :)

По-здрави !

22.10.06
01:21

[quote author=“bezstrashen”]значи става вапрос за книгата на Пол и Патриша Брег , казва се “Водата шокиращата истина , която може да спаси живота ви!” , ади и издателство ще кажа ако е спам го истрите (изд. Скорпио ви)

та ви питам някои чел ли я е таз книга и какво мисли за съдържанието и след като я прочете (по точно имам предвид , че пише , че всяка вода е вредна освен дестилираната , препоръчват се само плодове и зеленчуци ; пиши , че не е полезно да се ядът айца , риба , кашкавал , сирена и другите млечни продукти и всякакви колбаси , само и единствено чисто и свежо месо може по малко , но конктретно упрекваха наситените мазнини от месата , че не били позлезни ; бе такива работи)

питам конкретно ако някои я е чел да си изкажи мнението , а ако на някои му е любопитно можи да понапиша някоя друга страничка от нещо интересно и да го дискотираме - освен ако я няма написана някаде в нета не съм търсил ако някои знае и е чел подобна информация да постне линк да четем и разсъждаваме на “глас”

Това звучи доста интересно. Я дай по-подробно.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1