17.10.06
12:04
Сигурно МНОГО хора са го питали вече това.Но може ли да ми кажете по колко грама ориз картофи и пърожли трябва да ям на едно хранене и по колко пъти да се храня?Също четох в едно списание,че половин литър обезмаслено мляко замества взимането на протеин?И ако е така кога точно се пие млякото?Също кога се ядат точно яйцата?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Много, много- към 1000.
Колко грама е много относително. Зависи колко килограма си, за какво тренираш , но гледаш протеините на всеки прием да са до 40гр. / другите отиват в тоалетната /. Хранене на 4 4аса. Това за млякото, сметни си го сам 0.5л по ~ 2гр. на 0.1л.= 10гр. протеин / нищо /.
Мерси.Нарочно попитах за млякото понеже не искам да зимам никви протеини колкото и да казват,че са безвредни.Иначс съм 65 кила и тренирам някъде от 7 месеца.
Не бива да се прекалява с млякото :cry: Протеините може са прекали с тях по30-40 грама за доза :wink: Повече от литър на ден мляко недеи да консумираш а това са-30 грама белтък,към 30-35 грама въглехидрати,ако е обикновено(необезсмаслено) мляко 30-33 грама мазнини :?
Добре значи какъв е твоят съвет.Да пия ли 0.450 - 0.500 литра на ден мляко или не?Също нещо не съм доволен от килгорамите,които вдигам на лежанката.При другите има напредък,ама тука не много.
В предният пост dorian_87 ти е написал ” Повече от литър на ден мляко недеи да консумираш “. Влю4и и пиле, ориз и гледай пове4е храни с протеини да консумираш / на теб ти трябват ~140гр./.
Значи това последък,което правя е - на обяд 3 не много оглеми пържоли и един голям акртоф или 2 малки,а за вечеря пак толкова пържоли обаче с 200 г ориз.Кой ориз според вас е по-добър - черния или белия(кафявия добре)?
Да ти кажа не знам каква е разликата между разли4ния ориз, но 4ак толкова. И гледай пържолите да не са пове4е от 200гр. / за едно хранене/.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече