17.10.06
20:28
Искам да попитам кога е по-добре да пия протеин преди или след зала,защото преди зала като хапна и като пия 50г. протеин ми става много тежко и 10-15 минути немога да отлепя.преди зала ям 200г. прясно мляко сас 100-150г. ожесени ядки и след това креатин сас суроватачен протеин.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим17.10.06
21:11
Аз пия протеина си между храненията а не преди или след тренировка. Не мисля, че точно при тази добавка може да се каже кога е правилно да се взима. На мен така ми действа доста добре.
[quote author=“boxerg”]Аз пия протеина си между храненията а не преди или след тренировка.
Ето ти една голяма грешка, протеина е точно хубаво да се пие преди и след тренировка ;)
преди зала като хапна и като пия 50г. протеин ми става много тежко и 10-15 минути немога да отлепя.преди зала ям 200г. прясно мляко сас 100-150г. ожесени ядки и след това креатин сас суроватачен протеин.
Tия 200гр мляко с овеса са супер ама ги хапни 2 часа преди тренировка, а преди тренировка протеина с креатина и след тренировка пак протеин.
Т.е. ако нямаш проблеми с финансите, пий протеина преди и след тренировка и сутрин след ставане примерно.
по здрави
17.10.06
21:57
Може да съм в грешка разбира се. Пак съм го чул от някъде за да го пия така. Мерси за информацията.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече