18.10.06
10:48
Кажете какво и как ядете примерно, когато правите зареждащ ден в диетата си за отслабване? Получавала съм съвети един път седмично да си ям, сякаш не съм на диета, но това означава ли да ям тестени изделия, захар или шоколад? :? Пък и честно казано, толкова свикнах с режима на хранене, който практикувам от известно време, че не мога да измисля какво да прибавя към него, че да стане по-блажен. Може би да сготвя някакво ядене (което не съм правила от много време) и да ям от него?
А имам и един страх, че като ям добре през този ден и след това, като се кача на кантара, ще се отвратя от себе си... :oops: Чета тук едни много интересни статии за калорийния шок и само като си помисля, че там режимът е на две седмици диета и ядене здраво, от което имало страхотни резултати... Не мисля, че ще ми стиска да проверя дали наистина е така. Аз за един ден се тръшкам...:roll:
18.10.06
14:18
На мен зареждащия ми ден е неделята, защото тогава най-много време сам си вкъщи. Не не ям тестени изделия или сладки работи, просто добавям ориз или картофи в менюто си за деня и включвам още едно ядене за да вдигна и калориите. Увеличавам и плодовете малко, защото аз и без това не съм им фен. Иначе понякога ям и филия черен хляб, но това е доста рядко. Проблем с килограмите след това нямам.
А след това започваш ли да сваляш по-бързо? :o
18.10.06
22:49
А след това започваш ли да сваляш по-бързо? :o
Ами незнам, аз по принцип свалям доста бързо. Просто аз го възприемам зареждащия ден като ден, в който мога да си облажа душичката с неща дето ми липсват, като картофи примерно. Направо откакто съм на НВД сънувам пържени картофи или печени... :oops: Със сигурност обаче не качвам след този ден. :)
Аха. Ами, решила съм в неделя да направя зареждащия ден, пък да видим дали ще ми активизира свалянето. Освен и аз да наблегна на картофи и ориз... плодове и без друго ям доста (въпреки че доскоро ги мразех искрено - майка ми сега ще е горда с мен :wink: ).